Danskproducerede kvalitetsfiltre

Få 20% rabat på din første filterbestilling

Når du handler hos Filterhuset, køber du faktisk filtre direkte fra producenten. Filterhuset.dk er nemlig Danfilters webshop til private forbrugere. Hos Danfilter udvikler og producerer vi vores egne filtre til alle ventilationsanlæg, og vi er efterhånden blevet et kendt navn i branchen grundet vores store sortiment og produkter af høj kvalitet. 

Som ny kunde hos Filterhuset vil vi gerne give dig 20% rabat på din første filterbestilling hos os. 

Få din rabatkode her. 

Udover de 20% rabat får du også følgende fordele hos os:

 

Fragtfri levering ved køb over 400 kr

delivery-truck-clock

Gode mængderabatter på Standardfiltre

shopping-basket-cash

10% ekstra rabat ved køb over 700 kr.

discount-bubble

Find dit filter her

Brug 2 x en halv time og forstå hvorfor dit ventilationsanlæg (måske) faktisk er den vigtigste installation, du har i din bolig

Når du har lyttet til de to podcast-episoder, ved du også hvorfor, at dit ventilationsanlæg er så pokkers vigtigt ift. din boligs indeklima og din og din families sundhed. Du lærer samtidig hvornår det er tid til filterskiftet, og hvilke filtertyper der er gode at bruge hvornår. Og du bliver klogere på, hvorfor nogen partikler er sundhedsskadelige, og hvordan de overhovedet havner i din bolig (og i din krop). Det og meget mere vender Filterhusets direktør og filterspecialist, Henrik Friis, med John G. fra Nybyggerpodcasten.dk i de to podcasts. Lyt til dem herunder eller find dem på nybyggerpodcasten.dk eller der hvor du normalt lytter til podcasts.

Episode 1: Så vigtige er filtrene i dit anlæg

 

Episode 2: Undgå at mikropartikler ødelægger dit indeklima

 

Sådan får du din rabatkode

For at modtage din rabatkode, skal du klikke på knappen og skrive dig på vores nyhedsbrev, så modtager du rabatkoden med det samme på mail. Fremadrettet vil vi så sende dig en påmindelse om filterskift hver 3. måned (som er tommelfingerreglen for, hvornår et filter skal tjekkes og eventuelt skiftes). I denne påmindelse får du samtidig et link til de filtre, du sidst har købt hos os, så du nemt kan finde dem igen og genbestille på et splitsekund. Det er smart!

(Rabatkoden kan bruges på alle køb i shoppen. Rabatkoden skrives i rabatkodefeltet, når du går til din Kurv. Rabatkoden er gyldig til og med den 1/1-2023 og kan kun benyttes én gang. Rabatkoden kan ikke ombyttes til kontanter eller kombineres med andre rabatter.)

Hvor ofte skal et filter skiftes? 

Hvor ofte du bør skifte dit filter afhænger af:
- Miljøet omkring din bolig
- Hvilken filterklasse du har monteret i dit anlæg.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du skifter dine standardfiltre hver tredje måned og dine finfiltre hver sjette måned. Du bør dog løbende tjekke dine filtre, og du kan eventuelt måle partikelniveauet, så du er sikker på, at du ikke får skadelige partikler ind i din bolig. 
Vores kulfiltre afhjælper luftgener, og deres levetid afhænger af gasserne omkring din bolig. Begynder lugten igen, er det på tide at skifte dine kulfiltre.

Det er yderst vigtigt at huske at skifte filtre regelmæssigt, da et mættet filter ikke kan filtrere luften, der kommer ind i din bolig. Et mættet filter vil derfor ikke gøre nogen nytte og kan i værste fald ophobe svamp eller skimmel, som bliver suget ind i din bolig – til stor forurening for dig og din familie. Derfor anbefaler vi altid, at du skifter dine filtre jævnligt – det er ren fornuft!

 

Hvilket filter skal jeg vælge?

Når dit ventilationsanlæg bliver installeret, er der monteret to stk. Standardfiltre i anlægget. Med et Standardfilter kan du fjerne større partikler såsom støv og snavs. Dog kan et Standardfilter ikke fjerne, de små skadelige partikler, der kommer udefra fra f.eks. brændeovnsos og trafik. 

Hos Filterhuset anbefaler vi derfor altid, at du monterer et finere filter i indsugningssiden på dit ventilationsanlæg, så du kan sikre et sundt og rent indeklima i din bolig. Det er nemlig her luften bliver filtreret, inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen kan du så nøjes med at installere et Standardfilter, som blot skal holde dit anlæg fri for støv og snavs. 

Et finere filter er fx. Pollenfilteret eller SafeAir filteret, som begge filtrerer mange af de skadelige partikler fra. Nedenfor kan du se hvilket filter, du skal vælge alt efter dit behov. 

Filtertyper efter dine behov

Vi tilbyder forskellige filtertyper. Vi anbefaler, at du læser op på de forskellige filtertyper, så du er helt sikker på hvilken type filter, du har behov for til dig og din familie. 

Standardfilter

Filterhuset anbefaler: 

► Pollenfilter

SafeAir filter

Hvem er Filterhuset?

Når du handler hos Filterhuset, handler du faktisk dine filtre direkte fra producenten. Filterhuset.dk er nemlig en del af danske Danfilter, der har sin produktion i Farum. Vi har produceret filtre i mere end 40 år, og vi deler altid gerne ud af vores viden. Så kontakt vores Kundeservice hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål til valg af filtre.

Lidt mere om Filterhuset
Hos Filterhuset går vi op i at arbejde for de gode sager, hvor vi kan. Vi tager f.eks. et socialt ansvar og samarbejder med Jobcenteret om at ansætte borgere med særlige behov. Vi arbejder også løbende på projekter, der kan give os en grønnere profil. Al virksomhedens strøm kommer f.eks. fra grøn energi, arbejdspladsens kødforbrug er mindsket med 20% og op til 80% af vores fibre vi bruger i produktionen kommer fra genbrugsplast? Du kan læse mere om de tiltag, vi har taget her.

FAQ

Ja. Ventilationsanlæg er lavet, sådan at brugeren selv kan udskifte filtre let og enkelt.

Hvis du er i tvivl, har vi også udarbejdet nogle instruktionsvideoer til, hvordan du laver et filterskift på nogle af de gængse anlæg. Videoerne kan du se på vores YouTube-kanal her.

Er du stadig i tvivl, kan du finde mere information i manualen eller kontakte vores Kundeservice for hjælp.

På vores Pollen- og SafeAir filtre sidder der en pil.  Pilen skal vende ind mod krydsveksleren.

Et Standardfilter skal altid vende med den blå side opad og den hvide side mod krydsveksleren.

Et Ecoblue filter er et Standardfilter, så ligesom det, skal det vende med den blå side opad og den hvide side mod krydsveksleren. 

På vores YouTube-kanal har vi lavet videoer, der viser et filterskift af de mest gængse filtre, hvor du kan se, hvordan dit filter skal vende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores filtereksperter.

Du skal altid benytte to filtre til et filterskift. Ét til indsugningen og ét til udsugningen. Hvis du ønsker en bedre filtrering af de partikler, der kommer ind i dit hjem, anbefaler vi, at du monterer enten et Pollenfilter eller et SafeAir filter i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg.

Ved udsugningen kan du nøjes med at indsætte et Standardfilter da det primære formål med dette filter er at holde dit anlæg fri for det støv og snavs, der bliver suget ud af din bolig. 

Vi anbefaler altid, at du benytter et filter i en af de fineste filterklasser i indsugningssiden. Disse filtre er nemlig de bedste til at filtrere skadelige mikropartikler fra og ikke blot støv. Et bedre filter giver dig det bedste og sundeste indeklima, hvilket er vigtigt for helbredet og godt for din familie.

Vi anbefaler også, at du benytter et finere filter, hvis du eller en anden i hjemmet lider af allergi. Her vil et finere filter filtrere for eksempel pollenstøvet fra. I tilfælde af allergi kan du enten vælge at benytte vores Pollenfilter (filterklasse F7) eller et filter med endnu finere filtrering som vores SafeAir filter (filterklasse F9). 

Hvis du ønsker at vide mere om de forskellige filterklasser og deres effekt på dit indeklima, kan du læse med på vores blog her.

Det er svært at sætte præcise tal på hvornår der skal skiftes filter.

I teorien holder et filter evigt, hvis luften er 100% ren, men det er den jo desværre ikke.
Filterets levetid afhænger af hvor meget støv der filtreres fra, og filteret skal skiftes når det er fyldt. Har du et fint filter fanger det i sagens natur flere partikler end et groft filter, og holder længere end et groft filter.

Der kan være stor forskel på hvor meget støv der er i og omkring en bolig. Det er derfor vigtigt at du efterser dit filter regelmæssigt og skifter efter behov.
Anlægs producenterne anbefaler som oftest at du efterser dit filter hver 3. måned. Det er vores erfaring at et filter, ved normal brug, kan holde mellem 3 og 6 måneder.

Du ser let om filteret skal skiftes ved at se på den rene side af filteret. Er filtermediet misfarvet af gennemtrængende støv, og er filteret mættet af støv, skal det skiftes.
Er renluft-siden af filteret rent og hvidt, kan du trygt fortsætte med at bruge det.

Læs mere her om tegnene for et filterskifte.

Vi har gjort det let for dig at sende dine ubrugte filtre retur. Vi har altid:

► 30 dages returret
► To års ombytningsgaranti
► Vedlagt en gratis returlabel i din forsendelse

For en uddybning af disse punkter, kan du gå ind og læse vores handelsbetingelser.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt du kan returnere dit produkt, kan du altid kontakte os her.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Kan du ikke finde dit filter på vores side, så klik her. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.30 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 12.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Kan du ikke finde dit filter på vores side, så klik her. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.30 - 15.00
Fredag kl. 9.00 - 12.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up
menu