Pollenfilter F7

Er du eller én i husstanden allergisk over for pollen, anbefales vi, at du benytter et pollenfilter (et filter af typen F7) på friskluftssiden af dit ventilationsanlæg. Pollenfiltret sørger for at minimere støv og pollen i den friske luft, inden den opvarmes og blæses ind i din bolig.

Hos Filterhuset finder du pollenfiltre til alle modeller og typer anlæg. Vores pollenfiltre er produceret i Danmark af Danfilter, og alle filtre overholder EU-standarden for filtrering og de specifikke producenternes forskrifter.


Køb dit F7 ventilationsfilter online

Du kan købe dine pollenfiltre online hos os. Vi tilbyder dag-til-dag levering i hele landet, så du kan udskifte dine filtre hurtigst muligt og derved sikre et sundt og pollenfrit indeklima. Har du spørgsmål til valg af filtertype eller brug for vejledning til filterskift, kan du kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

De fleste producenter anbefaler, at du efterser dine pollenfiltre hver tredje måned og udskifter dem 1-2 gange årligt. Ved at benytte vores genbestillingsformular, får du et personligt link til en fyldt indkøbskurv, så du er fri for at indtaste den samme bestilling hver gang.

Mindsk allergigener med et pollenfilter


Mange med høfeber eller pollenallergi tror, at det hjælper at holde sig indendørs i højsæsonen. Pollen bliver dog slæbt med ind i huset via tøj og fodtøj og i særdeleshed via kæledyr. Bliver boligen opvarmet med et ventilationsindlæg, vil det med et standardfilter også være en stor synder til at bringe pollen ind i huset og bidrage til både kløende øjne og løbende næser.

Allergisymptomerne kan reduceres væsentligt ved at udskifte filtret på friskluftssiden med et pollenfilter, eksempelvis et F7 filter, der sørger for, at den friske luft, der blæses ind i boligen, er så fri for pollen som muligt. Derudover bør tøj og fodtøj blive i entre eller bryggers, og kæledyr bør børstes udenfor, inden de får adgang til hjemmet.

Det er desuden vigtigt, at du undgår udluftning via døre og vinduer, når du har et anlæg med ventilationsfilter. Døre og vinduer bør holdes lukket, så ventilationen overlades til anlægget.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-
JANUAR TILBUD: Gratis GLS fragt

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk

Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum