Bliv praktikant hos os

Er du vores nye praktikant

Vi leder løbende efter dygtige talenter, der har lyst til at blive en del af et engageret og dynamisk team.

Har du lyst til at få en praktikplads i et dynamisk team, hvor du kan arbejde med grafik, webudvikling, mailkampagner og meget mere? Så er det måske dig, vi leder efter!

Vi er hele tiden i gang med store projekter og vi kan derfor godt bruge nogle kloge og kreative hoveder, der har lyst til at løfte opgaven sammen med os!

Vi tilbyder dig muligheden for en masse spændende opgaver, hvor du har rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver. Du har gennem hele forløbet en hoved kontaktperson, som altid står klar til at hjælpe dig, så du får et praktikforløb der lever op til dine forventninger.

Om dig

Du har en baggrund indenfor marketing og den kreative verden, så du ved hvordan du rammer den rigtige målgruppe med det helt rigtige budskab – om det så er i en video eller en mailkampagne. Du kan finde den gode historie og fortælle den på en spændende og fængede måde.

Du må meget gerne være superbruger i Adobe programmerne og have en god forståelse for kampagner, tekstoptimering og weboptimering. Har du arbejdet i DynmanicWeb er det en fordel, men ikke et krav.

Det kan vi tilbyde

Vi kan tilbyde et spændende praktikforløb, hvor du ikke kommer til at hente kaffe eller printe ligegyldige dokumenter, men et forløb som er skræddersyet til netop dig og dine læringsmål, så du får mest muligt ud af din tid her.  Du får stor medbestemmelse over dine opgaver og ansvar.  

Du kommer til at fungere på lige fod med resten af marketingteamet og dine opgaver vil blive brugt til markedsføring fremover. Vi har en masse spændende opgaver foran os, så du vil kunne forme dit praktikforløb efter dine ønsker sammen med os.


Hos Filterhuset får du

Relevant erhvervserfaring på CV og udvikling

office-employee

Mulighed for at præge samt planlægge eget arbejde

task-list-edit

En åben og dynamisk praktikplads

office-desk-lamp

Søde kollegaer og sjove sociale arrangementer

family-home

Hvem er vi

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilters webshop med online salg til private og vi er specialister i luftfiltrering. Vi har vores egen fabrik i Farum, hvor vi udvikler og producerer filtre.
Vi har høje ambitioner om at være de bedste, vi sætter høje mål og vi når dem. Hos os er udvikling vigtigt og vi trives med en hverdag hvor alle dage ikke er ens. Marketing er højt prioriteret i vores strategi og organisation, så du kommer til at blive en del af en afdeling i rivende udvikling.

Vi er et blandet team, hvor alle bidrager til en god stemning og sociale arrangementer. Marketingafdelingen består af to erfarne medarbejdere, der hjælper og støtter dig gennem praktikperioden. Lyder dette som noget for dig? Så hører vi meget gerne fra dig. I ansøgningen må du meget gerne fortælle, hvad du ønsker at arbejde med i dit praktikforløb og eventuelt vise noget af dit tidligere arbejde fra studie eller erhvervserfaring.

Adresse

Du kommer til at være på vores kontor på Farum Gydevej 75 
Vi har på denne adresse både vores produktion og kontor

house-2

Løn

Praktikperioden er ulønnet. Vi har dog mange andre fordele. Du vil få betalt frokost, samt fri adgang til fitnessrum og andre faciliteter

money-bags

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning samt CV til vores Digital Marketing Manager, Michelle Denise Andersen på mda@danfilter.dk

read-email-letter

keyboard_arrow_up