Kulfilter 250x310x10 mm

Varenummer: 1020389

Lugt

Passer til: Nilan VP 18 Ver. 2 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

108,75 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)250
Højde (mm)310
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer i Nilan VP 18 Ver. 2 anlæg. Filterhusets kulfilter fjerner lugtgener fra f.eks. trafik, industri eller naboens brændeovn. Hvis det er nødvendigt kan der monteres flere lag af kulfiltret, for at minimere lugtgenerne yderligere. Filtret anvendes til filtrering af luften på indgangssiden og skal monteres sammen med et partikelfilter, da kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg. Det er en billig og let løsning til fjernelse af lugt i din bolig.

Hvis du har et standard grovfilter monteret i dit anlæg, skal kulfilteret monteres i din eksisterende metalramme med din grov filtermåtte ovenpå. Hvis det er korrekt monteret passerer luften først gennem grovfiltret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfiltret. Du kan også montere kulfiltret foran et af de finere filtre, for at forbedre indeklima samt fjerne lugtgener

 Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, det afhænger af hvor meget luft der passerer gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser. Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter når foråret nærmer sig. Hvis du er generet af trafik os, anbefales brug af kulfilter hele året. Ønsker du en bedre løsning, kan du med fordel vælge vores kombinerede F7 Pollenfilter og Kulfilter hvor dette forefindes, som findes her. F7/kulfiltret har samme filtreringsevne som et Pollenfilter, men fjerner samtidig også lugt.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 250x310x10 mm

Varenummer: 1020389

108,75 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu