Nilan Comfort 300 LR

Hos Filterhuset kan du købe billige filtre til Nilan Comfort 300 LR. Alle filtre er produceret af danske Danfilter i samarbejde med Nilan og lever derved fuldt op til Nilans forskrifter. Filtrene overholder desuden EU-standarden for filtrering, EN779:2012.

Skift af filter på Nilan anlæg

Filtrene på dit anlæg skal skiftes med jævne mellemrum, da et filter kun kan filtrere en vis mængde partikler. Nilan anbefaler, at du efterser filtrene i anlægget hver 3. måned, og at du udskifter dem efter behov, typisk 1-2 gange om året.

Se vores videoguide til filterskift på Nilan anlæg.

Hvilket Nilan Comfort 300 LR filter skal jeg vælge?

På siden her ser du vores udvalg af Nilan Comfort 300 LR filtre. Hvilket filter, du bør vælge, afhænger af dit behov. Et G4 filter fjerner synligt støv, og vil derfor være et godt valg i de fleste hjem. Allergikere vil have glæde af et pollenfilter, der sikrer, at indeklimaet er fri for pollen.

Bor du i nærheden af tæt trafikerede veje, eller har naboen brændeovn, anbefaler vi, at du anvender vores F7 kulfilter eller som minimum et F7 pollenfilter.

Er du i tvivl om typen på dit Nilan Comfort 300 anlæg, kan du kigge på produktionsdatoen. Anlæg, der er fremstillet efter 2013, er som udgangspunkt af typen LR. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til dit filtervalg.

Nilan ventilationsanlæg

Mange vælger et anlæg fra Nilan, når de skal vælge ventilation til deres bolig. Nilans anlæg er med varmegenvinding og med lavt energiforbrug. Det betyder, at du sparer på varmeregningen samtidig med, at du får et friskt og rent indeklima i din bolig. Nilan Comfort 300 LR modellen er beregnet til placering i loftrum og er derfor ikke til kosmetisk eller støjende gene i hjemmet.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum