Nilan Comfort 300

Nilan Comfort 300 ventilationsanlæg er et typisk anlæg til villaventilation. Anlægget er designet til at ligge på loftet af boligen. Modellen er af lidt ældre dato, så hvis du søger filtre til Nilan Comfort 300 der er produceret efter 2014, er dette ikke det rigtige filter til dit anlæg. Vi anbefaler, at du finder dit anlæg under “find filter” eller kontakter vores filtereksperter, hvis du er i tvivl.

Nilan Comfort 300 er et varmegenindvindingsanlæg produceret i Danmark. C300 er et centralt ventilationsanlæg til parcelhuset på ca. 100-200 m2. Styringen til Nilan Comfort 300 er CT602 betjeningspanelet.

Nilan og Filterhuset anbefaler, at du efterser dit filter regelmæssigt. Den indbyggede filteralarm, vil normalt minde dig om at efterse og skifte filter hver 3. måned.

Hos Filterhuset tilbyder vi et bredt sortiment af filtre til Nilan Comfort 300.
Anlægget er som udgangspunkt forsynet med to stk. Standard G4 filtre. Ønsker du en bedre filtrering og indeklima, anbefaler vi, at du opgraderer til et pollen- eller SafeAir filter.

Standardfiltre er velegnet til grovere husholdningsstøv mens et pollen- og SafeAir filter i højere grad renser luften for forureningskilder som f.eks. brændeovne, udstødningsgasser og mikropartikler fra trafik og industri.