Nilan

Vi tilbyder et stort udvalg af billige filtre til Nilan ventilation. Alle vores filtre er produceret af Danfilter og lever fuldt op til både Nilans forskrifter og EU-standarden for filtrering, EN779:2012.

Husk, at filtrene i dit anlæg skal skiftes jævnligt for fortsat at rense luften for partikler bedst muligt. Bestil nye filtre eller genbestil en tidligere ordre.

Husk at skifte filter jævnligt

For at dit anlæg yder optimalt, bør du jævnligt skifte filtret. Nilan anbefaler, at du efterser dit filter hver tredje måned. Men det er ikke sikkert, at du behøver at skifte filtret så ofte, da det i høj grad afhænger af anlæggets placering. Er anlægget eksempelvis placeret i en bygning tæt på en trafikeret vej, skal filtret skiftes hyppigere end hvis din bolig ikke er placeret tæt på en vej.

Du kan nemt og enkelt udskifte dine Nilan filtre selv. Bestiller du dine nye filtre hos Filterhuset i dag, sender vi dem med det samme, så du har dem efter blot 1-2 hverdage.

Hvilket Nilan filter skal jeg vælge?

Hos Filterhuset kan du bestille filtre til alle Nilan anlæg. Vælg model og type på dit anlæg via menuen ovenover og få en komplet oversigt over de filtre, som du har mulighed for at bestille. De fleste vælger et G4 filter - der filtrerer synligt støv. Er du pollenallergiker, bør du vælge et pollenfilter, der reducerer pollen i luften indendørs og derved mindske dine gener.

Er du i tvivl om, hvilket filter, der passer til dit anlæg, kan du måle det gamle filter og på den måde sikre dig, at det nye filter har de rigtige mål. Du kan også kontakte vores kundeservice for råd og vejledning.

Nilan Comfort med varmegenvinding

Anlæg af typen Nilan Comfort benytter varmegenvinding, således at fugtig og varm luft suges ud af eksempelvis køkken og badeværelse, og energien herfra bruges til opvarmning af den friske luft, der blæses ind i opholdsrummene. Filtret i anlægget sørger for, at luften renses og at luften indeholder færre partikler, hvilket giver et renere og sundere indeklima.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum