Nilan

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til alle Nilan ventilationsanlæg. Nilan er en dansk anlægsproducent, der producerer energivenlige anlæg med varmepumper. Vores Nilan filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter og lever fuldt op til Nilans forskrifter og EU standarden for filtrering. Dette er din sikkerhed for, at vores filtre til Nilan er af højeste kvalitet, at filteret passer ind i dit Nilan anlæg og at du får en hurtig levering, da vi sender fra lageret, hvor vi også producerer filtrene. Hos Filterhuset leverer vi filtre til Nilan - hvorfor du er sikret, at dine Nilan filtre fra Filterhuset er magen til eller bedre end originalen.

Du finder de filtre der passer til netop dit anlæg, når du har valgt modellen. Vær opmærksom på, at nogle af Nilans modeller har navne, der minder meget om hinanden, men flere af filtrene passer ikke til flere modeller - derfor anbefaler vi altid at du dobbelt tjekker målene og navnet på netop din Nilan model, så du modtager de rigtige filtre i første omgang. Nilan har et bredt anlæg-sortiment og du finder også filtre til alle Nilan modeller hos os.

Nilan

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til alle Nilan ventilationsanlæg. Nilan er en dansk anlægsproducent, der producerer energivenlige anlæg. Vores filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter og lever fuldt op til Nilans forskrifter og EU standarden for filtrering. 
Du finder de filtre der passer til dit anlæg, når du har valgt modellen. Vær opmærksom på, at nogle af Nilans modeller har navne, der minder meget om hinanden, men flere af filtrene passer ikke til flere modeller - derfor anbefaler vi altid at du dobbelt tjekker målene og navnet på netop din model, så du modtager de rigtige filtre i første omgang. 

Nilan logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLÆG
For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.  

buildings-1

2. ANLÆGSMODEL
Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Til sidst skal du beslutte dig for, hvilket filter du kunne tænke dig til dit anlæg. Læs om hvilket filter, der passer bedst til dig, og hvad forskellen på de forskellige filtre er her

single-neutral-actions-question

Nilan eksperter

Hos Filterhuset har vi valgt at have et stort fokus på Nilan, da forskellige Nilan anlæg er blandt de mest udbredte i Danmark. Vores tekniske fageksperter har i flere år arbejdet tæt sammen med Nilan og vi har længe leveret og produceret de filtre, som dit Nilan anlæg bliver leveret med. Det vil altså sige, at når du bestiller et Nilan filter hos Filterhuset, bestiller du et magen til eller bedre det filter, som det filter, du allerede har i dit anlæg.   

Vi har i Farum udviklet og produceret filtre til forskellige Nilan modeller, så vi altid kan sikre, at vores Nilan kunder får et kvalitets filter, der passer perfekt ind i den pågældende model.

Hos Filterhuset ønsker vi at være mere end den førende Nilan ekspert på markedet, vi ønsker også at producere og udvikle filtre, der er grønne, så vi både passer på indeklimaet og miljøet. For os er det vigtigt, at du kan montere grønnere Nilan filtre, når du monterer et Filterhuset filter. Vil du læse mere om vores grønne profil? Så læs med her.

Nilan har flere anlægsmodeller til alle typer ventilation, men hos Filterhuset er vi blevet eksperter i alle Nilans boligventilationsanlæg, hvorfor vores kundeservice altid sidder klar, til at svare på spørgsmål om Nilan filtre, filterklasser og montering. 

Nilan filterskift

For at dit Nilan anlæg yder optimalt, bør du jævnligt skifte filtret i dit anlæg. Nilan og Filterhuset anbefaler, at du efterser dit filter hver tredje måned. Men det er ikke sikkert, at du behøver at skifte filtret så ofte, da det i høj grad afhænger af anlæggets placering og de forureningen i området omkring din bolig. Du bør efterse dine filtre, for at sikre, at ventilationsanlæg og filter fungerer optimalt og stadig filtrerer luften, der kommer udefra ind og omvendt.

Hvor ofte du skal skifte dine filtre afhænger af flere faktorer. Er anlægget eksempelvis placeret i en bygning tæt på en trafikeret vej, brændeovne, industri eller skibstrafik, skal filtret skiftes hyppigere, da disse kilder udefra udleder skadelige partikler, som er skadelige for vores - og i sær vores børns - helbred. 

Som udgangspunkt bør du skifte dine Nilan standard filtre hver tredje måned og dine finfiltre - pollen- og SafeAir - hver sjette måned. Kulfiltres levetid er sværere at beregne, da disse afhænger af gasserne omkring din bolig, men som udgangspunkt kan dit kombinationskulfilter holder i ca. seks måneder.

Du kan nemt og enkelt udskifte dine Nilan filtre selv. Bestiller du dine nye filtre hos Filterhuset i dag, sender vi dem med det samme, så du har dem efter blot 1-2 hverdage, så kan du bestille når behover opstår eller bestille til flere filterskifte på én gang.

Hvilket Nilan filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal vælge til netop din Nilan model afhænger af, hvilke ønsker og krav du har til indeklimaet i din bolig samt hvilke filtre der er til rådighed for netop dit filter. 

Når du vælger din Nilan model, kan du se alle de filtre, som du har mulighed for at bestille til netop dit anlæg. De fleste vælger et G4 standard filter, fordi dette filter sidder i anlægger i forvejen. Dette filter fjerner dog kun synlig støv og snavs og gavner ikke indeklimaet i din bolig. 

Derfor anbefaler vi, at du monterer et pollen eller SafeAir filter i dit Nilan anlæg - på den måde er du sikker på, at de skadelige partikler bliver filteret fra ved indsugningen af luften udefra. Det er kun nødvendigt at monterer et finere filter på indsugningssiden, da det er her luften udefra kommer ind i boligen - det er også her, at der er muligthed for at de skadelige partikler fra forurende kilder, kommer ind i boligen. På udsugningssiden filtrerer du luften indefra inden den kommer ud - det er derfor kun nødvendigt at montere et standard filter, så du sikrer dig, at anlægget er fri for støv.

Er du i tvivl om, hvilket filter, der passer til dit anlæg, kan du måle det gamle filter og på den måde sikre dig, at det nye filter har de rigtige mål. Nilan har mange anlæg, der minder om hinanden og det kan derfor være nødvendigt at se på årgang eller måle filtrene, hvis man er i tvivl.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Besøg os

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Besøg os

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up