Levering og returnering

Levering – gratis fragt ved køb over 300 kr. 


Ved køb over 300 kr. opnår du fragtfri levering. Filterhuset sender alle pakker med Postnord. Vores billigste fragt er levering til en pakkeshop. Opnår du fragtfri levering, er det altid levering til en valgfri pakkeshop. Ønsker du en anden leveringstype, kan du frit tilvælge dette for en beskeden merpris.

Du modtager automatisk dit trackingnummer og information om leveringen af pakken direkte fra Postnord. For yderligere information om Filterhusets fragt- og leveringsmuligheder henviser vi til vores fragtinformation under det enkelte produkt.

Returnering 

I forbindelse med returnering af produkter til Filterhuset kan let bestille en retur fragt hos os. Vi har i samarbejde med Shipmondo givet dig muligheden for at kunne returnere dine pakker gennem os - returportalen finder du her

Du kan returnere varer, som du har købt hos os ved at bestille en returseddel og returfragt her. 

Hvis du vælger at returnere en pakke og ikke benytte vores returportal, skal du sende en mail med information om at en pakke er på vej retur til os. Du skal sende mailen til info@filterhuset.dk, husk også at senere sporringslink til returpakken.

En pakke koster kun Dkr. 39.-

Vi har gjordt det let og billigt at returnere varer til Filterhuset, Prisen for returpakken modregnes i dit tilgodehavende når vi refundere din betaling. 

Forstå din leveringstid

2 års ubegrænset ombytningsgaranti

Har du bestilt forkert, og ønsker du ombytning til et andet produkt, har vi en 2 års ubegrænset ombytningsgaranti.
Alle varer der returneres til Filterhuset i intakt og ubrugt stand kan ombyttes til andre produkter fra Filterhuset.dk.

I op til 30 dage efter du har modtaget din leverance, kan du få pengene retur og dermed fortryde dit køb. Er der gået mere end 30 dage, fra du har modtaget varen, kan du ikke få betalingen refunderet. Men du kan få ombyttet varen til et andet produkt fra Filterhuset i 2 år fra fakturadatoen. Det er din garanti for, at vi altid finder et filter, der passer til dit anlæg.

Ønsker du at ombytte efter udløbet af din 30 dages fortrydelsesret, skal du også selv dække fragt omkostningen for returforsendelsen.

Fortrydelsesret

Hos Filterhuset har du sikkerhed for en god og tryg e-handel.
Du har som forbruger altid 30 dages fuld fortrydelsesret og kan få din betaling refunderet. 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare – eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@filterhuset.dk eller ved at benytte vores fortrydelsesformular. I din meddelelse skal du gøre os tydelig opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet, udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet​
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, (bortset fra returfragt omkostninger). Vi tilbagebetaler uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har bedt om noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Filterhuset ApS
Farum Gydevej 65
3520 Farum


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse, når du som privatperson handler hos Filterhuset.dk.

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Varen sendes til:

Filterhuset ApS
Farum Gydevej 65
3520 Farum


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

  • Husk altid at oplyse reklamationsårsagen og dit ordrenummer.
  • Ved kreditering går pengene automatisk retur til dit kreditkort.
  • Reklamationsret regnes fra den dag du modtager pakken fra Filterhuset.

Varen skal altid sendes forsvarligt emballeret til normal pakkedistribution. Du står selv for betaling af returfragt.

keyboard_arrow_up
menu