SafeAir Plus - Dim. 218x280x48 mm

Varenummer: 1026388

StøvPollenMikropartiklerLugt

Passer til: Genvex GES Energy S & GES Energy M  

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

Fra 401,25 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
472,50 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
401,25 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)218
Højde (mm)280
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette SafeAir Plus filter passer til både Genvex GE Energy S og ECO 180 ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 218x280x48 og passer dermed direkte ind i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg.

SafeAir Plus kombinerer den fine filtrering fra et F9 filter med aktivt kuls evne til at fjerne lugtgener. Vi har udviklet SafeAir plus filteret til de kunder der oplever udefrakommende lugtgener, som kunne komme fra fx. brændeovne om vinteren, industri eller trafikeret vej. Samtidig med at de oplever lugtgener ønsker de også at have et sundt indeklima, der er fri for skadelige partikler. Vi har derfor lavet den perfekte kombination, der sikrer dig begge dele på en gang.

Vores SafeAir filter er placeret i filterklasse F9, da det fjerner en større mængde af de små skadelige partikler, i forhold til vores F7 pollenfilter. SafeAir Plus filteret er det bedste på markedet i filterklasse F9, kombineret med aktivt kul. Filteret kan dermed: Filtrerer små skadelige partikler fra - Fjerne eventuelle lugtgener fra fx industri eller brændeovne - Sikre et sundt og rent indeklima.

Dit SafeAir Plus filter skal monteres i indsugningssiden til friskluft, hvorpå et standardfilter monteres i udsugningen, der skal holde dit ventilationsanlæg SafeAir Plus filtreret monteres altid på indsugningssiden til friskluft, hvor der på udsugningssiden anvendes et standard grovfilter for, at holde anlægget fri for støv og snavs.

Et filter som dette bør blive udskiftet hver 6 måned, for at sikre den bedste filtrering, samtidig med at man sikrer at det aktive kul i filtret ikke er aftaget så det ikke længere fjerner lugtgener lige så effektivt.

Passer også til dit anlæg

SafeAir Plus - Dim. 218x280x48 mm

Varenummer: 1026388

Fra 401,25 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu