Kulfilter 227x308x10 mm

Varenummer: 1020393

Lugt

Passer til: Genvex GE Energy 1 & GE 390 & GE 490

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

114,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)227
Højde (mm)308
Dybde (mm)10
Filter typeKULFILTER
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette kulfilter passer til Genvex GE Energy 1, GE 390 & GE 490 ventilationsanlæg. Der kan bruges flere lag af kulfilter, der bestilles enkeltvis, hvis der er behov for større koncentration af det aktive kul. 

Et kulfilter fjerner lugtgener fra b.la. brændeovne, trafik, grill og industri. Kulfilteret i sig selv har ikke en filtreringsgrad, som de filtre der normalt bruges i et ventilationsanlæg, det er derfor nødvendigt at have en form for partikelfilter foran kulfilteret. 

Du kan anvende vores kulfilter sammen med et standard grovfilter til næsten alle anlæg. Filteret monteres i din eksisterende metalramme med en standard G4 filtermåtte ovenpå, korrekt monteret passerer luften først gennem G4 filtret fra blå til hvid side, for så til sidst at passere gennem kulfilteret. 

Levetiden og effektiviteten af et kulfilter er svær at beregne, det afhænger af hvor meget luft der passere gennem filteret samt koncentrationen af støv og gasser. 

Det er vores erfaring at der bruges 1 til 2 stykker kulfilter i fyringssæsonen, hvorefter vi anbefaler at skifte til standard eller pollenfilter, når foråret nærmer sig. 

Hvis du er generet af trafik os eller anden lugtgener, anbefaler vi at bruge kulfilter hele året. Ønsker du en bedre løsning, kan du med fordel vælge vores kombinerede pollen/kulfilter, hvor du både for den høje filtrering og det aktive kul, der fjerner lugtgener. 

Et kulfilters effektivitet er gradvist aftagende, du vil derfor opleve at dette filter har en effektiv levetid på mellem 1 og 3 måneder, alt efter omgivelser omkring din bolig.

Passer også til dit anlæg

Kulfilter 227x308x10 mm

Varenummer: 1020393

114,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu