Genvex 350 Pollen filter

Varenummer: 102146

StøvPollen

Passer til: Genvex GE 350

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

214,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)215
Højde (mm)330
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter passer i dit Genvex GE 350 ventilationsanlæg. Med et pollenfilter sikrer du en finere filtrering end med et standard filter, som anlæg som oftest er leveret med. 

F7 pollenfilteret er et tættere filter en standardfilteret, og opfanger derfor finere partikler såsom pollen. På denne måde sikrer du et sundt og rent indeklima for dig og din familie. 

Skulle du eller en anden i familien lide af pollenallergi, kan vi især anbefale dette filter. Især i sommersæsonen kan et sådan filter gøre gavn for dit indeklima. 

I vinterperioderne kan du med fordel udskifte pollenfilteret med et standardfilter, hvis du ønsker at sænke vedligeholdelsesomkostningerne til filtre. 

Et pollenfilter har en længere levetid en standardfilteret, og du kan derfor vente med at skifte pollenfilteret til der er gået ca. et halvt år. Du kan med fordel montere et standardfilter ovenpå pollenfilteret, for at sikrer en endnu længere levetid. 

Pollenfilteret monteres i indsugningssiden og et standardfilter placeres altid i udsugningen/recirkulationen for at sikrer at din anlæg holder sig fri for synligt støv og snavs. 

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikrer at du får det største udbytte ud af filtrene. Det er vigtigt at skifte filtrene jævnligt, så du undgår et dårligt indeklima.

Pollenfilteret udskiftes omkring hver 6. måned. 

Passer også til dit anlæg

Genvex 350 Pollen filter

Varenummer: 102146

214,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu