Genvex

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af danskproducerede filtre til Genvex anlæg. Alle vores filtre er fremstillet af danske Danfilter, produceret efter Genvex’ forskrifter og passer perfekt til dit anlæg. Alle vores filtre overholder EU-standarden for filtrering, EN779:2012.

Køb dit Genvex filter online og spar penge. Vi køber vores filtre direkte fra producenten, uden fordyrende mellemled, og vi kan derfor tilbyde dig nogle af markedets bedste priser. Vi tilbyder dag-til-dag levering, så du kan udskifte dit filter, når behovet opstår.  

Genvex filterskift


Hvor tit, dit filter skal skiftes, afhænger i høj grad af anlæggets model og type, samt hvor det fysisk er placeret. Som vejledende retningslinjer anbefaler Genvex, at G4 filtre udskiftes hver tredje måned, og at F5 og F7 filtre skiftes mindst en gang årligt.

Vi anbefaler, at du følger producentens retningslinjer for at sikre et sundt og behageligt indeklima. Placering og vejrforhold kan have en indvirkning på, at filtrene bør udskiftes hyppigere eller sjældnere. Du kan med fordel rense filtret jævnligt ved at skylle det under rindende vand. Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Hvilket Genvex filter skal jeg vælge?


Du bør som udgangspunkt vælge et filter, der passer til din model og type anlæg. Som oftest vil du have en række valgmuligheder, der afhænger af dine ønsker til filtrering. Et sæt med G4 filtre er tilstrækkeligt i forhold til at fjerne almindelige partikler i luften, der dannes af eksempelvis støv og mados. Døjer du eller nogle i husstanden med pollenallergi, vil det være mest hensigtsmæssigt at vælge et F5 eller F7 pollenfilter.

Jo finere filter, du vælger, des mindre partikler filtreres fra, og des renere vil luften i hjemmet være. Det gælder både indefrakommende partikler fra almindeligt husstøv og udefrakommende partikler fra pollen, røg og bilos.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-
JANUAR TILBUD: Gratis GLS fragt

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk

Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum