Genvex

Hos Filterhuset finder du et stort udvalg af filtre til alle Genvex ventilationsanlæg. Genvex bliver ofte brugt som betegnelse for et "ventilationsanlæg", men Genvex er blot én af mange anlægsproducenter. 

Vores Genvex filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter og lever fuldt op til Genvex forskrifter og EU standarden for filtrering. Dette er din sikkerhed for, at vores filtre til Genvex er af højeste kvalitet, at filteret passer ind i dit Genvex anlæg og at du får en hurtig levering, da vi sender fra lageret, hvor vi også producerer filtrene.

Genvex logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLÆG
For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.  

buildings-1

2. ANLÆGSMODEL
Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Til sidst skal du beslutte dig for, hvilket filter du kunne tænke dig til dit anlæg. Læs om hvilket filter, der passer bedst til dig, og hvad forskellen på de forskellige filtre er her

single-neutral-actions-question

Hvilke Genvex filter skal jeg vælge?

Du bør som udgangspunkt vælge et filter, der passer til din model og type anlæg. Som oftest vil du have en række valgmuligheder, der afhænger af dine ønsker til filtrering. Et sæt med G4 standard filtre er tilstrækkeligt, hvis du ønsker at holde dit anlæg fri for støv og snavs - dette filter vil ikke forbedre indeklimaet i din bolig. Ønsker du derimod at forbedre indeklimaet eller døjer du eller nogen i husstanden med pollenallergi, vil det være mest hensigtsmæssigt at vælge et pollenfilter, som er et finere filter, der forbedrer indeklimaet og fjerner pollen fra boligen.

Jo finere filter du vælger, des mindre partikler filtreres fra og des renere vil luften i hjemmet være. Det gælder både indefra kommende partikler fra almindeligt husstøv og udefrakommende partikler fra pollen, røg og bilos. Vores fineste filter SafeAir er til dig, der ønsker det bedste indeklima. Dette filter er markedets fineste filter, der fjerner 63% af de skadelige partikler fra indeklimaet - hvor vores standard grovfilter til sammenligning kun fjerner 11%.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Genvex filterskift

Hvor tit dit filter skal skiftes, afhænger af anlæggets model og type, samt hvor det fysisk er placeret. Som vejledende retningslinjer anbefaler Genvex, at G4 standard filtre udskiftes hver tredje måned og at F7 pollen- og F9 SafeAir filtre skiftes mindst to gange årligt.

Vi anbefaler, at du følger producentens retningslinjer for at sikre et sundt og behageligt indeklima. Placering og vejrforhold kan have en indvirkning på, at filtrene bør udskiftes hyppigere eller sjældnere. Du kan ikke rengøre dit filter med vand eller støvsuge, da du så ødelægger filterets filtreringsevne, fordi filterets fibre bliver revet i stykker, så partikler og støv ryger lige igennem filteret. Har du et kulfilter monteret er det også boligens beliggenhed og de omkringliggende faktorer der afgør, hvor ofte du skal skifte filter.

Du bør derfor hyppigt kontrollere, at dit filter stadig filterer skadelige partikler fra og ikke er beskadiget. Hvis du tjekker dit filter hver tredje måned, har du en god fornemmelse for, hvornår dit filter skal skiftes. Du kan let og enkelt skifte dine filtre selv - men har du alligevel brug for hjælp eller vejledning, kan du altid kontakte vores kundeservice

Filterhuset er Genvex eksperter

Genvex er en dansk anlægsproducenter og har mere end 40 år på bagen - det har vi også hos Filterhuset. Vi producerer filtre der er magen til eller bedre end orginal filtrene i dit ventilationsanlæg. Det gør vi fordi vi er passionerede omkring vores arbejde og fordi vi ønsker, at skabe et godt og sundt indeklima for alle vores kunder. 

Hos Filterhuset har vi Genvex esperter in-house som har været med til udviklingen og produktionen af vores Genvex filtre, så du sikrer dig, at de passer perfekt ind i netop dit Genvex anlæg. Leder du efter kvalitets filtre til Genvex er du kommet til det rette sted - vores filtre er både af høj kvalitet og produceret med bæredygtige materialer. hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot gode for dit indeklima - det skal også være godt for  miljøet. Læs mere om vores grønne profil her

Efter mange års erfaring er vi blevet eksperter indenfor Genvex filtre og vi kan derfor står til rådighed med kyndig og faglig rådgivning så vel som et Genvex filter. Du finder her filtre til alle Genvex modeller og skulle du stå i den situation, at lige netop din model ikke er tilgængelige på siden, kan vi altid producere filtre i specialstørrelser, da vi har vores egen produktion. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Besøg os

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Besøg os

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up