DUKA Villavent standard filter

Varenummer: 102311

Støv

Passer til: Duka Villavent 302

check

OBS! Dette er et enkelt stk. filter - du skal bruge to filtre til et filterskift - husk at købe to filtre til et fuldt filterskift.

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

200,00 DKKFra 149,00 DKK

Pris pr. stk. v/1 stk.
236,25 DKK
Pris pr. stk. v/8 stk.
149,00 DKK
Pris pr. stk. v/2 stk.
200,00 DKK
-+

Specifikationer

Bredde (mm)210
Højde (mm)378
Dybde (mm)48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter der passer til dit Duka Villavent 302 ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 210x378x48 mm. Dette standardfilter er i filterklasse G4, hvilket er en klasse inden for grov filtrering. 

Dette betyder at filteret fjerner de grove partikler såsom støv og snavs. Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. 

Et stort filterareal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støv akkumulering og deraf følgende længere levetid for dit filter. 

Et filter udsættes for høj luftfugtighed og store temperaturudsving. Det er derfor vigtigt at anvende en ramme der kan modstå vand og er formstabilt under hele filterets levetid. Vi hos Filterhuset går ikke på kompromis med kvaliteten af vores rammer. 

Du skal benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg, som sælges separat. Du kan montere to stk. af disse filtre i dit anlæg, for at opnå en grov filtrering af både anlæg og indeklima. 

Vi anbefaler dog at du monterer et finfilter såsom vores F7 pollenfilter eller endnu finere F9 SafeAir filter i indsugningssiden af dit anlæg. Dette giver dig mulighed for at filtrere mange af de skadelige partikler fra udeluften, inden luften kommer ind i din bolig. 

Du skal altid montere et standardfilter i udsugningen, i kombination med et finfilter i indsugningen. Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned. 

Dine standardfiltre bør du udskifte samtidig, altså hver tredje måned, så du opnår den bedst mulige filtrering med filtrene.

Passer også til dit anlæg

DUKA Villavent standard filter

Varenummer: 102311

200,00 DKKFra 149,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu