Dantherm HCH5 SafeAir

Varenummer: 1026819

StøvPollenMikropartikler

Passer til:Dantherm HCH 5

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping3-8 dages levering

452,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)209
Højde (mm)440
Dybde (mm)48
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette filter passer til Danfoss Dantherm HCH5 ventilationsanlæg. SafeAir filteret er det fineste filter på markedet med den højeste filtreringsgrad - F9.

Det vil sige, at du med et SafeAir filter i dit ventilationsanlæg vil få færre af de skadelige ultrafine partikler ind i din bolig sammenlignet med de resterende filtre på markedet.

De ultrafine partikler udgør på længere sigt en sundhedsrisiko, hvorfor vi altid anbefaler, at du bruger et finfilter i dit ventilationsanlæg. Vil du vide mere om partiklernes påvirkning på dit helbred, kan du læse mere på vores vidensblog.

Et SafeAir filter er især nyttigt, hvis din bolig er placeret i nærheden af brændeovne, trafik eller hvis en i husstanden lider af pollenallergi.

Med et SafeAir filter i dit ventilationsanlæg er du sikret mod den udefrakommende partikelforurening. Vores filtre er også testet i samarbejde med Teknologisk Insitut, for at sikre filtre af højeste kvalitet.

aVi anbefaler, at du monterer et standard grovfilter på udsugningssiden af din ventilationsanlæg, for at holde anlægget fri fra støv, hvor SafeAir filteret monteres på indsugningssiden, for at sikre et rent og sikkert indeklima.

Dantherm HCH5 SafeAir

Varenummer: 1026819

452,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu