Dantherm filter

Hos Filterhuset finder du filtre til Dantherm ventilationsanlæg - uanset hvilken model du har stående i din bolig. Alle vores Dantherm filtre er produceret i Danmark og med filtermedie af højeste kvalitet. Dette er din garanti for, at du modtager et filter i højeste kvalitet, som passer ind i Dantherms forskrifter og EU-standarden.

Du vælger den model, som du har stående i din bolig på denne side - hvorefter du ser de filtre der er tilgængelige til netop dit Dantherm ventilationsanlæg.

Dantherm logo

Find dit filter her

Vejen til det rette filter

Her guider vi dit at finde det rette filter til dit anlæg. Du udfylder dine informationer i guiden ovenfor.

1. ANLEGG
Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

buildings-1

2. ANLEGGSMODEL
Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

single-neutral-actions-question

Hvilket Dantherm filter skal jeg vælge?

Hvilket Dantherm filter du skal vælge, afhænger af dit ventilationsanlæg. Der er forskellige filterklasser til de forskellige Dantherm modeller og du kan under din model se, netop hvilke filtre, der vil passe ind i din model. 

Som udgangspunkt er dit Dantherm anlæg udstyret med et standard filter fra fabrikantens side, men dette betyder ikke, at dette filter er det mest optimale for dig - eller at du kun kan anvende disse filtre i dit anlæg. 

Vi anbefaler derimod, at du anvender et af vores finere filtre i dit Dantherm ventilationsanlæg - dette kunne være et Pollen- eller SafeAir filter. Disse vil - i modsætning til standard filtret - forbedre indeklimaet for dig og din familie, da de finere filtre fjerner flere skadelige partikler, der er farlig for vores helbred. 

De fleste Dantherm anlæg skal bruge to filtre - ét til indsugning og ét til udsugning. Vi anbefaler altid, at du monterer det fine filter i indsugning og et grovt standard filter i udsugningen, for at holde anlægget fri for støv og snavns.


Har du spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Dantherm filterskift

Hvor tit dit filter skal skiftes, afhænger af anlæggets model og type, samt hvor det fysisk er placeret. Som vejledende retningslinjer anbefaler Dantherm, at G4 standard filtre udskiftes hver tredje måned og at F7 pollen- og F9 SafeAir filtre skiftes mindst to gange årligt.

Vi anbefaler, at du følger producentens retningslinjer for at sikre et sundt og behageligt indeklima. Placering og vejrforhold kan have en indvirkning på, at filtrene bør udskiftes hyppigere eller sjældnere. Du kan ikke rengøre dit filter med vand eller støvsuge, da du så ødelægger filterets filtreringsevne, da filterets fibre bliver revet i stykker, så partikler og støv kan ryge lige igennem filteret. Har du et kulfilter monteret er det også boligens beliggenhed og de omkringliggende faktorer der afgør, hvor ofte du skal skifte filter.

Du bør derfor hyppigt kontrollere, at dit filter stadig filterer skadelige partikler fra og ikke er beskadiget. Hvis du tjekker dit filter hver tredje måned, har du en god fornemmelse for, hvornår dit filter skal skiftes. Du kan let og enkelt skifte dine filtre selv.

Dantherm eksperter

Filterhuset har 40 år på bagen, hvilket har gjort, at vi har opnået stor erfaring med de forskellige danske ventilationsanlæg.
Vi producerer filtre der er magen til eller bedre end orginial filtrene i dit Dantherm ventilationsanlæg og det gør vi fordi vi er passionerede omkring vores arbejde og fordi vi ønsker, at skabe et godt og sundt indeklima for alle vores kunder. 

Hos Filterhuset vores eksperter været med til at udvikle de filtre, som du nu kan købe til dit Dantherm ventilationsanlæg. Derfor kan du altid være sikker på, at de filtre, du modtager fra Filterhuset passer perfekt ind i dit anlæg og er lavet af filtermedie i høj kvalitet. 

Så leder du efter kvalitets filtre til Dantherm er du kommet til det rette sted - vores filtre er både af høj kvalitet og produceret med bæredygtige materialer. hos Filterhuset mener vi nemlig, at et filter skal være mere end blot gode for dit indeklima - det skal også være godt for miljøet. Læs mere om vores grønne profil her

Du finder her filtre til alle Dantherm modeller og skulle du stå i den situation, at lige netop din model ikke er tilgængelige på siden, kan vi altid producere filtre i specialstørrelser, da vi har vores egen produktion. 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Er du stadig i tvivl om hvilket anlæg, du har monteret i dit hjem, eller har du svært ved at vælge, hvilken filtertype du skal bruge, så skal du være velkommen til at kontakte Filterhusets Kundeservice. Vi står også klar til at være behjælpelige med eventuelle andre spørgsmål, der måtte komme. 

Lad os høre fra dig

Adresse

Weblager og kontor
Farum Gydevej 75
3520 Farum

DANFILTER ApS
CVR-nummer: 10062527

Åbningstider

Kundeservice tlf.: 
Man - torsdag kl. 12.00 - 16.00
Fredag kl. 12.00 - 14.00

Lager:
Man - torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 14.00

keyboard_arrow_up