Danfoss

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af danskproducerede filtre til Danfoss ventilation. Et Danfoss filter er altid produceret efter producentens forskrifter og passer derfor perfekt til dit ventilationsanlæg. Alle vores filtre overholder EU-standarden for filtrering, EN779:2012.Hvilket Danfoss filter skal jeg vælge?


Hvilket Danfoss filter, du skal vælge, afhænger af typen på dit ventilationsanlæg. Klik på dit ventilationsanlæg via knapperne her på siden, og find de filtre, der passer dertil. Alle standardsæt med Danfoss filtre består af et G4 filter til henholdsvis indsugningssiden og cirkulationssiden. Et pollensæt består af et F7 pollenfilter til indsugningssiden og et G4 filter til cirkulationssiden.

Danfoss ventilationsanlæg A2 og Danfoss ventilationsanlæg A3 er egnet til montage i uopvarmede rum, eksempelvis loftsrum. Danfoss ventilationsanlæg W1 og Danfoss ventilationsanlæg W2 er egnet til montage på væg. Danfoss AIR V1.25 er et ventilationsanlæg med varmegenvinding, der desuden sikrer det mindst mulige interne tryktab. Anlægget er blandt de mest støjsvage og energieffektive på markedet.

Hvor tit skal jeg skifte mit Danfoss filter?


Hvor tit, du skal skifte dit Danfoss filter, afhænger af typen og alderen på dit Danfoss ventilationsanlæg. Som udgangspunkt anbefaler Danfoss filterskift en til to gange om året. Luftmængden og luftforureningsniveauet i området, hvor anlægget er monteret, kan påvirke, hvor ofte filtret bør skiftes.

Hos Filterhuset kan du nemt og enkelt genbestille det samme Danfoss filter igen og igen uden at skulle gennemgå hele købsprocessen. Du indtaster blot din e-mail i vores formular til genbestilling, og vi sender dig herefter et link til en forudfyldt indkøbskurv. Du kan naturligvis altid ændre i din ordre, hvis behovet skulle opstå.

Bestil online og udskift selv


Hos Filterhuset kan du bestille filtre, der passer til netop dit Danfoss ventilationsanlæg. Filtrene bestilles online og sendes hjem til dig i løbet af få dage. Du kan selv udskifte dine filtre nemt og enkelt. Vores priser på Danfoss filtre er meget konkurrencedygtige, da vi køber direkte af producenten. Alle filtre er produceret i Danmark af danske Danfilter.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-
JANUAR TILBUD: Gratis GLS fragt

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk

Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum