Konkurrencen er slut.

Se hvordan konkurrencen endte

I år ville vi hos Filterhuset gerne gøre noget ekstra godt for fem heldige kunder. I november har du derfor kunne fortælle os dit vildeste juleønske (der måtte koste helt op til 10.000 kr.)

Oddsene for at vinde var rigtig gode. Vi trak nemlig lod blandt dem, der havde lagt en ordre på minimum 200 kr. i perioden 3. – 25. november 2021, og som havde deltaget i konkurrencen.

Her er de 5 heldige vindere vi udtrak:

Vores 1. vinder af julekonkurrencen er fundet. Kæmpe tillykke til Peter der har vundet.
Her er hans ønske: "Jeg kom til at tabe konens telefon så skærmen revnede, så jeg ønsker at kunne give hende hendes ønsketelefon, en iPhone 13 mini".

Vores 2. heldige vinder blev Jonas fra Odense. Jonas' største juleønske var LEGO Star Wars' Millennium Falcon. Den er også ret vild og er med sine over 7.500 klodser, det 3. største LEGO sæt nogensinde. Det var en meget glad Jonas, vi fik i røret, som glæder sig til at modtage sin præmie og bygge den i juleferien. Tillykke Jonas.

Vores 3. vinder af julekonkurrencen blev Peter. 'Lyden på vores fjernsyn lader en del tilbage at ønske, og da det er et forholdsvis stort et af slagsen, så ønsker jeg mig en ordentlig soundbar, når nu der skal ses film her på de kolde og mørke vinteraftenener. Samtidigt passer en Arc Soundbar til resten af husets Sonos setup.' Kæmpe tillykke Peter. 

4. vinder af konkurrencen var Nick. Nick har brændende ønsket sig en ny computer, da den gamle har været dårlig i en længere periode. Han har ønsket sig en Macbook Air, og det ønske glæder vi os til at opfylde. Et tillykke skal det lyde til Nick. 

5. og sidste vinder af vores julekonkurrence blev Brian. 'Hele familien elsker god kaffe og jeg vil nyde at kunne servere lige præcis deres yndlings kaffedrik. Og at jeg så samtidig kan gøre lidt godt for miljøet ved at udskifte den nuværende kapselmaskine til en maskine der bruger kaffebønner vil kun gøre nydelsen ved en god kop kaffe endnu bedre.' Tillykke med jeres snart gode kop kaffe. 

keyboard_arrow_up
menu