Vacumex

Billige filtre til Vacumex anlæg
Filterhuset har et komplet sortiment af filtre.
Alle filtre er produceret i henhold til
standard specifikationer (EN779)

Mange producenter anbefaler at du efterser dit filter hver 3 måned.
Filterskift oftest med 6-12 mdr. intervaller.

Husk at skifte dit filter jævnligt

For at dit anlæg yder optimalt, bør du jævnligt skifte filtret. Mange producenter anbefaler, at du efterser dit filter hver tredje måned. Men det er ikke sikkert, at du behøver at skifte filtret så ofte, da det i høj grad afhænger af anlæggets placering. Er anlægget eksempelvis placeret i en bygning tæt på en stor og befærdet vej, vil filtret skulle skiftes hyppigere end i boliger, der ikke er placeret tæt på en vej.

Du kan nemt og enkelt udskifte dine Vacumex filtre selv. Bestiller du dine nye filtre hos Filterhuset i dag, sender vi dem med det samme, så du har dem efter blot 1-2 hverdage.

De fleste vil vælge et G4 filter, der filtrerer synligt støv. Er du pollenallergiker, bør du vælge et pollenfilter, der reducerer pollen i luften indendørs og derved mindske dine gener.

Er du i tvivl om, hvilket filter, der passer til dit anlæg, kan du måle det gamle filter og på den måde sikre dig, at det nye filter har de rigtige mål. Du kan også kontakte vores kundeservice for råd og vejledning.

Vacumex

Anlæg af typen Vacumex benytter varmegenvinding, således at fugtig og varm luft suges ud af eksempelvis køkken og badeværelse, og energien herfra bruges til opvarmning af den friske luft, der blæses ind i opholdsrummene. Filtret i anlægget sørger for, at luften samtidig renses, og at den luft, der blæses ind, indeholder færre partikler, hvilket giver et renere og sundere indeklima.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum