Nilan Comfort 300 LR - efter 2014

Hos Filterhuset finder du et komplet sortiment af danske kvalitetsfiltre, der er magen til orginalfilteret i dit Nilan Comfort 300 LR anlæg. 

Nilan har lavet flere anlæg i 300-serien, men Comfort 300 LR er det mest populære anlæg. Comfort 300 LR er produceret efter 2014. Du finder altid mærke og årgang på dit anlæg. Du kan med fordel også måle dine gamle filtre – så er du helt sikker på, at du har fat i det rigtige 300-anlæg fra Nilan.

Vores filtre er lavet af filtermateriale i høj kvalitet, og da vi også er filterleverandør til Nilan, kan du altid være sikker på, at dit filter passer perfekt ind i dit anlæg.

Vi anbefaler altid at du som minimum monterer et Pollenfilter i indsugningssiden af dit anlæg, da det er her luften bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. Tænk altid over hvilket filter du monterer i indsungingssiden, så du sikre et sundt og rent indeklima i din bolig, for dig og din familie. 

Filterskifte på Nilan Comfort 300 LR

Dine filtre skal skiftes med jævne mellemrum for at sikre en optimal filtrering af luften i din bolig. Standardfilteret skal skiftes hver 3. måned, og de finere filtre kan du som udgangspunkt nøjes med at skifte hver 6. måned. Levetiden på dit filter afhænger af miljøet i og omkring din bolig. Vi anbefaler, at du løbende tjekker dine filtre, om de skal skiftes.

I dette anlæg skal du bruge to filtre til et fuldt filterskifte. Vi anbefaler, at du monterer et Pollen- eller SafeAir filter i indsugningssiden og et Standardfilter i udsugningssiden.

Start med at skrue front lågen af dit anlæg. Derefter tager du dine filtre ud af anlægget, det der sidder i indsugningen og udsugningen. 

Du skal nu fjerne de gamle filtre fra din filterramme. Lad vær med at prøve og støvsuge eller vaske filtrene. Rengør gerne for evt. støv hvor filtret har siddet INDE i anlægget.

Skift nu til dine nye filtre. Et standardfilter skal altid vende med den blå side op ad. I indsugningen anbefaler vi at tage et finere filter end standardfilteret. 

Sæt nu dine filtre tilbage i dit anlæg og skru front lågen på igen. Det er en god idé at skrive ned hvornår du skifter filter, så du på den måde kan se hvornår de igen skal skiftes. 

Brugervejledning

Hvis du har brug mere vejledning omkring dit anlæg kan du finde og downloade brugervejledningen til Nilan Comfort 300 LR lige her.

 

Brugervejledning

ring til os


Vi er klar til at hjælpe!

Hvis der er noget du mangler hjælp til sidder vores erfarne filterkonsulenter klar til at hjælpe dig på mail og telefon.

Tøv endelig ikke med at kontakte os for råd og vejledning omkring filterskift i dit anlæg.

Du kan altid sende os en mail med beskrivelse af dit problem eller spørgsmål. Vi tilstræber at besvare alle henvendelser inden for 1 arbejdsdag.

Salg og logistik

Carsten W. Jensen

Indkøb & Administration

smartphone+45 6913 2266

mailE-mail

Carsten W. Jensen

keyboard_arrow_up