SAVE VSR 300 Filtersæt

Varenummer: 1026320

StøvPollen

Passer til: Systemair Save VSR 300 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

679,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)386/202
Højde (mm)265/386
Dybde (mm)300/295
Filter klassePOLLEN G4/F7 EPM2,5
Filter typePOLLEN SÆT
Antal lommer5
Lomme længde300
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter sæt passer perfekt i dit Systemair SAVE VTR 300/B ventilationsanlæg. Sættet består af to stk. posefiltre. Et pollenfilter i dimensionerne: 196x479x360 mm samt et standardfilter i dimensionerne: 196x479x225 mm. Når du har skiftet begge disse filtre, har du foretaget et fuldt filterskift i dit anlæg. Med et pollenfilter kan du mindske gener til fx pollenallergi, da filteret kan fjerne partikler så små som pollenpartikler. 

Vi kan derfor varmt anbefale denne filterløsning, hvis du eller en i din familie skulle lide af allergi. Filteret fjerner samtidig også andre skadelige finpartikler fra dit indeklima, og det kan derfor også anbefales at benytte et pollenfilter, i vinterperioderne og også selvom ingen i familien lider af allergi. Grunden til at filtersættet er kombineret af et pollenfilter og et standardfilter, er at du altid skal montere en standardfilter i udsugningssiden af dit anlæg. Det er kun filteret i indsugningen hvori du bør benytte dig af et filter med finere filtrering. Et finfilter som fx dette pollenfilter skal altid monteres i indsugningssiden af dit anlæg, for at sikre at luften der kommer ind i din bolig, er fri for skadelige partikler.

Der skal altid monteres et standardfilter i udsugningen/recirkulationen for at holde ventilationsanlægget fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på dit anlæg. Vi anbefaler at du efterser dine filtre jævnligt ca. hver tredje måned, for at sikre deres fortsatte gode filtrering og at de ikke trænger til at blive udskiftet. Et pollenfilter sæt som dette bør blive udskiftet hver sjette måned, for at få det sundeste og reneste indeklima for dig og din familie.

SAVE VSR 300 Filtersæt

Varenummer: 1026320

679,00 DKK


keyboard_arrow_up