Systemair / Solar

Her finder du vores udvalg af ventilationsfiltre til dit Systemair / Solar ventilationsanlæg. Vi har et bredt udvalg af både modeller og filterklasser, så du kan finde det filter, der passer til dit Systemair anlæg. Alle vores filtre til Systemair er udviklet og produceret i Farum, hvor vi både har lager og produktion. Dette betyder, at du får danske filtre og kan skifte så snart behovet opstår.

Alle vores Systemair filtre er produceret efter deres egne specifikationer, hvorfor du altid kan vre sikker på, at det Systemair filter du modtager fra os passer direkte ind i dit anlæg uden behov for tilpasning - det er let og enkelt at udskifte dine Systemair filtre selv.

Hos Filterhuset vægter vi et sundt og rent indeklima godt - derfor producerer vi altid vores egne filter med filtermedie af den højeste kvalitet, så vores kunder oplever en forbedring i kvaliteten af deres indeklima.

Vi anbefaler, at du skifter dit filter ca. hver 3. - 6. måned alt afhængigt af hvilket filter, du har monteret i dit anlæg.