Vaillant Recovair 275 Standard filter

Varenummer: 101358

Støv

Passer til: Vaillant Recovair 275 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping7-14 dages levering

145,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)180
Højde (mm)390
Dybde (mm)25
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Filtrets unikke opbygning af plisseret filtermedie i en stabil ramme, sikrer størst muligt filterareal i en ramme der har en tæt anlægsflade mod siderne i dit anlæg. Et stort filter areal sikrer optimal levetid for dit filter. Vores filtre er designet til at reducere energiforbruget til driften af dit anlæg, samtidig med at filtrets struktur giver en stor støvakkumulering og heraf følgende længere levetid for dit filter. Et filter udsættes for høj luftfugtighed og store temperatur udsving.

Det er derfor vigtigt at anvende en ramme der kan modstå vand og er formstabilt under hele filtrets levetid. Filterhusets rammer går ikke på kompromis med kvaliteten. Flere anlægsproducenter anvender pap rammer i deres filtre – dette sker udelukkende for at reducere filtrets pris, desværre ofte på bekostning af kvaliteten. 

Bemærk: Er du allergiker kan du med fordel skifte til et Pollenfilter på indgangssiden og herved minimere generne af pollen i din bolig. Et pollenfilter passer direkte i de fleste anlæg uden behov for tilpasninger eller indregulering af anlægget. Det er ikke alle anlæg der kan anvende Pollenfilter. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte Filterhuset.

Vaillant Recovair 275 Standard filter

Varenummer: 101358

145,00 DKK


keyboard_arrow_up
menu