Salda RIRS 400 HE EKO Pollenfilter

Varenummer: 102120

StøvPollen

Passer til: Salda RIRS 400 HE EKO

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

247,50 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)170
Højde (mm)450
Dybde (mm)45
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til dit Salda RIRS 400 HE EKO ventilationsanlæg. Dette filter er tæt plisseret så filterarealet giver en optimal udnyttelse af filtreringsgraden. 

Et Pollenfilter som dette har et meget lavt tryktab og høj støvakkumuleringsevne, disse egenskaber giver lave drifts omkostninger og lang levetid. 

Vi kan især anbefale at du monterer et Pollenfilter i dit anlæg, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi. Dette filter har nemlig en fin filtrering, og kan dermed fjerne mange af de små skadelige partikler, der findes i luften såsom pollenpartikler. 

Pollenfilteret monteres i indsugningen, da det er her luften bliver filtreret inden den kommer ind i boligen. Du kan dermed sikre et sundt og rent indeklima. 
I udsugningen monteres et Standardfilter, som skal holde anlægget fri for støv og snavs, og dermed sikre en længere levetid på dit anlæg. 

Dit Pollenfilter bør udskiftes omkring hver 6. måned, for at opnå den bedste effekt med filteret. Et Standardfilter bør udskiftes hver 3. måned. 

Passer også til dit anlæg

Salda RIRS 400 HE EKO Pollenfilter

Varenummer: 102120

247,50 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu