SafeAir Mikropartikler

Vi synes det er vigtigt at have et sundt og rent indeklima, derfor er vi i gang med udviklingen af fremtidens filter - nemlig vores SafeAir finfilter. Dette filter vil forbedre luftkvaliteten i dit hjem, ved at filtrere skadelige mikropartikler væk.

Har du en forureningskilder nærheden af dit nærområde? Trafikerede veje, industri eller har din nabo en brændeovn? – Så er der stor risiko for at din familie og dig bliver udsat for skadelige fin- og mikropartikler i jeres hjem.

Det er vores mål at alle vores kunder skal have mulighed for at vælge et bedre filter. SafeAir er vores filter til dig der ønsker et indeklima frit for skadelige fin- og mikropartikler. Vi har udviklet og nu er vi næsten i mål med vores første delmål.

Netop nu bliver vores nye maskine installeret i vores produktion, så vi er klar til sætte de nye filtre i produktion i midten af oktober. I første omgang kommer vi til at producere filtre til de nyere modeller af; Nilan, Danfoss, Dantherm og Genvex.

Vi har testet vores nye filter


Vi ønsker at udvikle det bedste nye filter og derfor har vi løbende testet SafeAir og SafeAir plus filtre hos udvalgte familier og vi modtager positiv feedback!  Partikelforureningen i boligerne er helt eller delvist fjernet, efter de har skiftet til et SafeAir filter og lugtgenerne i forbindelse med for eksempel brændeovne, er i de fleste tilfælde blevet reduceret.

Lige nu tester vi nye typer af aktivt kul med henblik på at fjerne lugtgenerne i længere tid. Det er dog vigtigt at huske, at lugten ikke er farlig, men partiklerne er.

Men, vi stopper naturligvis ikke her - vi er løbende i gang med at udvikle og teste, så vi kan levere bedre filtre til endnu flere ventilationsanlæg! Lige nu bliver vores SafeAir filter testet af Teknologiske Institut, så du er garanteret et sikkert indeklima.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum