SafeAir Mikropartikler

Vi synes det er vigtigt at have et sundt og rent indeklima, derfor er vi i gang med udviklingen af vores SafeAir finfilter. Dette filter vil forbedre luftkvaliteten i dit hjem, ved at filtrere skadelige mikropartikler væk.

Har du en forureningskilder nærheden af dit nærområde? Trafikerede veje, industri eller brændeovn hos din nabo? – Så er der stor risiko for at din familie og dig bliver udsat for skadelige fin- og mikropartikler.

Det er vores mål at alle vores kunder skal have mulighed for, at vælge et bedre filter. SafeAir er vores filter til dig der ønsker et indeklima frit for skadelige fin- og mikropartikler, på denne måde holder du dig på den sikre side.

Hjælp os med at hjælpe dig


Du kan være med til at støttet vores projekt om at forbedre indeklimaet for alle vores kunder. På denne måde får du mulighed for, at være en af de første kunder med et SafeAir finfilter – du får samtidig 50% rabat på filteret.

Læs mere om og støt vores crowdfunding her.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum