SafeAir Plus - Dim. 236x417x48 mm

DKK 518,00
Varenummer:1026392
Dette SafeAir Plus filter passer til både Genvex Combi 185, GE 310/315 og GEX Energy 1 ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 236x417x48mm og passer dermed direkte ind i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg. SafeAir Plus kombinerer den fine filtrering fra et F9 filter med aktivt kuls evne til at fjerne lugtgener.

Vi har udviklet dette SafeAir plus filter til vores kunder der, til tider oplever lugtgener fra udefrakommende kilder, som kunne komme fra fx. brændeovne om vinteren, industri eller trafikeret vej. Samtidig lugtgener er det også et ønske at have et sundt indeklima, der er fri for skadelige partikler. Vi har derfor udviklet den perfekte kombination, der sikrer dig begge dele på en gang. Vores SafeAir filter er placeret i filterklasse F9, da det fjerner en større mængde af de små skadelige partikler, i forhold til vores F7 pollenfilter.

SafeAir Plus filteret er det bedste på markedet i filterklasse F9, kombineret med aktivt kul. Filteret kan dermed:
Filtrerer små skadelige partikler fra
Fjerne eventuelle lugtgener fra fx industri eller brændeovne
Sikre et sundt og rent indeklima

Dit SafeAir Plus filter skal monteres i indsugningssiden til friskluft, hvorpå et standardfilter monteres i udsugningen, der skal holde dit ventilationsanlæg
SafeAir Plus filtreret monteres altid på indsugningssiden til friskluft, hvor der på udsugningssiden altid anvendes et standard grovfilter der skal holde anlægget fri for støv og snavs. Et Safeair Plus filter  som dette bør blive skiftet hver 6 måned, for at sikre den bedste filtrering, samtidig med at man sikrer at det aktive kul i filtret ikke er aftaget så det ikke længere fjerner lugtgener lige så effektivt. Standardfilteret i udsugningen bør blive udskiftet hver 3 måned. Få et sundt og rent indeklima for dig og din familie med SafeAir.