SafeAir Plus - Dim. 164x289x48 mm

DKK 448,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1026387
Dette SafeAir Plus filter passer til både Danfoss W1 og Dantherm HCV 3  ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 164x289x48 og passer dermed direkte ind i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg. SafeAir Plus kombinerer den fine filtrering fra et F9 filter med aktivt kuls evne til at fjerne lugtgener.
Vi har udviklet SafeAir plus filteret til de kunder der oplever udefrakommende lugtgener, som kunne komme fra fx. brændeovne om vinteren, industri eller trafikeret vej. Samtidig med at de oplever lugtgener ønsker de også at have et sundt indeklima, der er fri for skadelige partikler. Vi har derfor lavet den perfekte kombination, der sikrer dig begge dele på en gang. Vores SafeAir filter er placeret i filterklasse F9, da det fjerner en større mængde af de små skadelige partikler, i forhold til vores F7 pollenfilter.

SafeAir Plus filteret er det bedste på markedet i filterklasse F9, kombineret med aktivt kul. Filteret kan dermed:
Filtrerer små skadelige partikler fra
Fjerne eventuelle lugtgener fra fx industri eller brændeovne
Sikre et sundt og rent indeklima

SafeAir Plus filtreret monteres altid på indsugningssiden til friskluft, hvor der på udsugningssiden anvendes et standard grovfilter for, at holde anlægget fri for støv og snavs. Et filter som dette bør blive udskiftet hver 6 måned, for at sikre den bedste filtrering, samtidig med at man sikrer at det aktive kul i filtret ikke er aftaget så det ikke længere fjerner lugtgener lige så effektivt.