SafeAir - CROWDFUNDING

Hos Filterhuset, vil vi sikre at du har et rent og trygt indeklima. Vi udvikler fremtidens filtre, så du har sikkerhed for at luften i din bolig er ren, tryg og frem for alt fri for skadelige mikropartikler.

Et rent og trygt indeklima er afgørende for dit og din families helbred. Følg udviklingen af de nye filtre her på siden, støt os i arbejdet, og få 50 % rabat, når du køber dit første SafeAir-filter.

SafeAir fjerner 95 % af alle skadelige partikler


Bor du i nærheden af trafikerede veje, industriområder, togbaner, skibstrafik eller naboer med brændeovne? Har du bare én af disse forureningskilder i dit nærområde, er der en stor risiko for, at du og din familie udsættes for skadelige mikropartikler, når I opholder jer i hjemmet.

Hvis du har et ventilationsanlæg, er der heldigvis håb forude. Et bedre og mere sikkert filter giver dig og din familie tryghed for, at jeres ventilationsanlæg effektivt fjerner store dele af de skadelige partikler, der er i luften omkring boligen – et hjem på den sikre side.

Det er baggrunden for udviklingen vores nye filtre: SafeAir og SafeAir Plus. Et projekt om at udvikle endnu mere effektive filtre, som kan gøre luften i dit hjem endnu renere. Filtret vil kunne fjerne op mod 95% af skadelige fin- og mikropartikler, så luften, du indånder, er ren, tryg og sund.

Hjælp os med at hjælpe dig


Hos Filterhuset udvikler vi finfiltre der vil kunne forbedre kvaliteten af dit indeklima. Her på siden kan du støtte os i arbejdet, og samtidig få mulighed for at købe dit første SafeAir filter med 50% rabat.

Projektet er allerede i fuld gang, og vi har installeret det første SafeAir filtre hos vores kunder. Data og dokumentation er vigtigt, så arbejdet med at teste og indsamle data fra fleste mulige ventilationsanlæg, tager tid. Vi forventer derfor først at have en komplet sortiment SafeAir filtre på markedet til oktober 2018.

Vil du følge projektet og samtidig få rabat på dit første SafeAir filter, kan du deltage i vores CROWDFUNDING. Din støtte hjælper aktivt med udviklingen af fremtidens filtre!

Følg med i projektet på Filterhuset.blogFølg projektet på vores videns forum Filterhuset.blog. Her vil du også finde viden om indeklima, partikel forurening og vores arbejdet med bedre filtre til din bolig.

Vil du være på den sikre side, er Filterhuset din garanti for et trygt og sundt indeklima.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum