Pollenfilter Genvex Energy 1

DKK 350,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1024952
Dette pollen posefilter passer bl.a. til Genvex Energy 1 & til Genvex GE 390 & GE 490 ventilationsanlæg.

Et pollenfilter har en finere filtreringsgrad end et standard grovfilter. Derfor opfanger dette filter også de fine partikler. Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et renere indeklima. Pollenfilter monteres altid på indsugningssiden til friskluft. Der anvendes standard grovfilter til udsugning/recirkulation.

Vi anbefaler især et pollenfilter i sommermånederne, hvor der er megen pollen at finde i luften og samtidig hvis du eller en i din husstand skulle have pollenallergi. Da kan dette filter hjælpe med at sikrer dig et pollenfrit hjem.

De fleste anlæg er leveret med standard grovfiltre fra producenten, men der kan også anvendes pollenfilter. Er du i tvivl kan du altid kontakte Filterhuse for råd og vejledning.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned. Et filter som dette pollenfilter har en lidt længere levetid end et standard grovfilter. Du skal ca. skifte et standard grovfilter hver sjette måned, hvor et pollenfilter kan benyttes i op til et år, alt efter omgivelserne omkring din bolig.