Pollenfilter F7

Er du eller én i husstanden allergisk over for pollen, så anbefaler vi, at du benytter et pollenfilter (et filter af typen F7) på friskluftssiden af dit ventilationsanlæg. Pollenfiltret sørger for at minimere støv og pollen i den friske luft, inden den opvarmes og blæses ind i din bolig.

Hos Filterhuset finder du pollenfiltre til alle modeller og typer anlæg. Vores pollenfiltre er produceret i Danmark af Danfilter og alle filtre overholder EU-standarden for filtrering og de specifikke producenternes forskrifter.

Mindsk allergigener med et pollenfilter


Mange med høfeber eller pollenallergi tror, at det hjælper at holde sig indendørs i højsæsonen. Det gør dog inden forskel, da pollen bliver slæbt med ind i huset via tøj og fodtøj og i særdeleshed via kæledyr. Bliver boligen opvarmet med et ventilationsindlæg, vil det med et standardfilter ikke være nok til at forhindre at  pollen kommer ind i huset.

Allergisymptomerne kan reduceres væsentligt ved at udskifte filtret på friskluftssiden med et pollenfilter - eksempelvis et F7 filter - der sørger for, at den friske luft der blæses ind i boligen, er så fri for pollen som muligt. Derudover bør tøj og fodtøj blive i entre eller bryggers og kæledyr bør børstes udenfor, inden de får adgang til hjemmet.

Det er desuden vigtigt, at du undgår udluftning via døre og vinduer, når du har et anlæg med ventilationsfilter. Døre og vinduer bør holdes lukket, så ventilationen overlades til anlægget. Du kan læse mere på vores blog, om hvordan du yderligere holder dit allerginiveau nede i dit hjem.

Køb dit F7 ventilationsfilter online


Du kan købe dine pollenfiltre online hos os. Vi tilbyder dag-til-dag levering i hele landet, så du kan udskifte dine filtre hurtigst muligt og derved sikre et sundt og pollenfrit indeklima. Har du spørgsmål til valg af filtertype eller brug for vejledning til filterskift, kan du kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig.

De fleste producenter anbefaler, at du efterser dine pollenfiltre hver tredje måned og udskifter dem 1-2 gange årligt. Ved at benytte vores genbestillingsformular, får du et personligt link til en fyldt indkøbskurv, så du er fri for at indtaste den samme bestilling hver gang.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier