Pollen filtersæt til Exhausto VEX35-2DV

DKK 379,00
På lager – Leveringstid 1 dag.
Varenummer:1026425
Dette pollen filtersæt passer til Exhausto VE 35-2DV ventilationsanlæg. Sættet indeholder to stk. filtre, så du kan foretage et fuldt filterskift i dit anlæg. Det indeholder et stk. pollenfilter i dimensionerne: 190x435x25 mm. samt et stk. standardfilter i dimensionerne: 190x435x25 mm.

Pollenfilteret skal monteres i indsugningssiden, så du får den fine filtrering på luften der kommer udefra og ind i din bolig. Standardfilteret monteres i udsugningen, for at holde dit anlæg fri for støv og snavs, og dermed mindske strømforbruget.

Et F7 pollenfilter har en rigtig fin filtrering, og kan derfor fjerne mange af de skadelige partikler der findes i luften. Vi kan især anbefale et pollenfilter, hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi, da det kan mindske generne ved allergien, fordi du dermed ikke kommer i kontakt med lige på mange partikler i din bolig.
M5 standardfilteret er det bedste inden for standardfiltre, og tæt på at ligge i finfilterklassen. Filteret kan dermed fjerne støv og snavs, samt nogle af de større skadelige partikler.

Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser både ventilationsanlæg og filtre jævnligt, da du på den måde kan sikre at anlægget fungerer korrekt og ingen af filtrene trænger til at blive skiftet. Ved at tjekke jævnligt, opnår du den bedste filtrering af din bolig, og dermed et sundt og rent indeklima for dig og din familie.
Et M5 standardfilter skal udskiftes omkring hver 3-4 måned, hvor er F7 pollenfilter skal udskiftes omkring hver 6. måned.