Optivex HRV standardfilter

Varenummer: 1026337

Støv

Passer til: Optivex HRV 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 dags levering

279,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)250
Højde (mm)430
Dybde (mm)44
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter der passer til dit Optivex HRV ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 250x430x44 mm. Du skal benytte to stk. filtre til at foretage et fuldt filterskift i dit ventilationsanlæg, som sælges separat.

Dette standardfilter er i filterklasse M5, hvilket er en klasse mellem standardfilter og finfilter, hvilket betyder at det fjerner både støv og snavs, men kan også fjerne nogle af de større skadelige partikler der er at finde i luften udefra. Du kan benytte dette filter til filtrering i både indsugning og udsugning.

Vi anbefaler dog at du benytter dig af et pollenfilter i indsugningen, hvis du eller en i din familie skulle lide af pollenallergi, eller hvis du ønsker at fjerne små skadelige partikler fra dit indeklima, som et standardfilter ikke kan filtrere fra. Både Optivex og vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at filtrene ikke er tilstoppede, og dermed ikke filtrerer bedst muligt.

Et standardfilter bør blive skiftet hver tredje måned, hvor et filter med finere filtrering har en levetid på 6. måneder, alt efter omgivelserne omkring din bolig. Du kan let se om dine filtre trænger til at blive skiftet, da de som oftest vil være tildækket af både støv og snavs.

Passer også til dit anlæg

Optivex HRV standardfilter

Varenummer: 1026337

279,00 DKK


keyboard_arrow_up