Optivex HRV Pollenfilter

Varenummer: 1026338

StøvPollen

Passer til: Optivex HRV 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5 – 14 dags levering

399,00 DKK

Specifikationer

Bredde (mm)250
Højde (mm)430
Dybde (mm)44
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Dette pollenfilter passer til dit Optivex HRV ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 250x430x44 mm. Et pollenfilter som dette er i filterklasse F7, og er derfor inden for finfiltrering. Det filtrerer mange af de små skadelige partikler fra, der kommer udefra, inden luften kommer ind i din bolig.

Pollenpartikler er blot nogle af de partikler, filteret fjerner fra dit indeklima, og vi kan derfor varmt anbefale dette filter til dit anlæg, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi. Da filteret fjerner mange af de små partikler, kan det dermed også fjerne nogle af generne ved pollenallergi, da man ikke blive udsat for en lige så stor mængde indenfor med det rette filter. Dette pollenfilter monteres i indsugningssiden af dit anlæg, da det er her luften der kommer ind i din bolig bliver filtreret.

Du skal altid benytte et standardfilter i udsugningen, som fjerner støv og snavs fra dig anlæg, og dermed mindsker strømforbruget til dit anlæg. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre og anlæg én gang hver tredje måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet.

Standardfiltre bør blive skiftet omkring hver 3-4 måned, hvor et pollenfilter blot behøver at blive skiftet hver 6. måned. Levetiden på dine filtre afhænger selvfølgelig også at omgivelserne omkring din bolig, det er derfor det anbefales at du tjekker dem jævnligt, for at sikre deres fortsatte gode kvalitet.

Passer også til dit anlæg

Optivex HRV Pollenfilter

Varenummer: 1026338

399,00 DKK


keyboard_arrow_up