Optivex 250-EC Pollenfilter

Varenummer: 1026339

StøvPollen

Passer til: Optivex 250-EC 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping5-10 dages levering

394,88 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)430
Dybde (mm)44
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til dit Optivex 250-EC ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 220x430x44 mm. der kan monteres direkte i dit anlæg. Et pollenfilter som dette er i filterklasse F7, og er inden for klasseringen finfiltrering. Det filtrerer mange af de små skadelige partikler fra, der kommer udefra, inden luften kommer ind i din bolig.

Pollenpartikler er blot nogle af de partikler, filteret kan fjerne fra dit indeklima, og vi kan derfor især anbefale dette filter til dit anlæg, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi. Da filteret fjerner mange af de små partikler, kan det dermed også fjerne nogle af generne ved pollenallergi, da man ikke blive udsat for en lige så stor mængde pollen indenfor med det rette filter.

Et pollenfilter monteres i indsugningssiden af dit anlæg, som filtrerer den luft der kommer udefra og ind i din bolig. Et standardfilter monteres altid i udsugningen for at holder anlægget fri for støv og snavs, og dermed sikre et anlæg med en længere levetid.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at tjekke at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet. Du kan let se om dine filtre trænger til en udskiftning, da de vil være fyldt med støv og snavs, eller ser beskidte ud. Et pollenfilter som dette, bør skiftes omkring hver 6. måned, for at opnå den bedste filtrering af din bolig.

Passer også til dit anlæg

Optivex 250-EC Pollenfilter

Varenummer: 1026339

394,88 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu