Optivex 250-EC (Bred model) Pollenfilter

Varenummer: 1026342

StøvPollen

Passer til: Optivex 250-EC (Bred model) 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

453,38 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)220
Højde (mm)430
Dybde (mm)92
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialeFIBERPLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Pollenfilter der passer til dit Optivex 250-EC (bred model) ventilationsanlæg. Filteret udviklet efter Optivex’ specifikationer og er produceret i dimensionerne: 220x430x92 mm. Et pollenfilter i filterklasse F7, fjerner ikke bare støv og snavs, det fjerner også størstedelen af de skadelige partikler der kommer ind i din bolig i luften udefra.

Vi kan især anbefale et pollenfilter i dit ventilationsanlæg, hvis du eller en i husstanden lider af pollenallergi. Filteret kan nemlig fjerne størstedelen af de pollen partikler der trænger ind i din bolig udefra, og dermed mindske generne ved allergi. Pollen filteret kan benyttes på alle årstider, da det også filtrerer andre små skadelige partikler fra end blot pollen partikler

 Pollen filteret monteres i indsugningssiden, hvor luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. Du skal montere et standardfilter i udsugningen, som skal holde dit ventilationsanlæg fri for støv og snavs, og dermed mindske strømforbruget til anlægget.

Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at holde øje med at filtrene ikke er tilstoppede og trænger til at blive skiftet. Der kan i periode forekomme mere skidt i din filtre, derfor er det vigtigt at holde øje med dem. Pollenfiltre har en levetid på omkring 6 måneder. Et standardfilter bør blive udskiftet hver 3-4 måned, for at sikre den bedste effekt.

Passer også til dit anlæg

Optivex 250-EC (Bred model) Pollenfilter

Varenummer: 1026342

453,38 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu