Gør karriere hos os

Hos Filterhuset vil vi gerne høre fra dig, hvis du vil være en del af vores team.
Vores ambition er at blive de bedste på markedet. Vi sætter høje mål og vi når dem.

Hos os er udvikling vigtigt og at vi trives med en hverdag hvor alle dage ikke er ens. Medarbejderudvikling og trivsel er i fokus, da vi mener, at vi når de bedste resultater, når vi fungerer og arbejder som et team.

Du finder her vores ledige stillinger.

Find dit job her

Ledige jobsAnsøgningsfristAnsøg
PraktikantLøbende

Læs mere

Ledige jobsAnsøg
Praktikant

Læs mere

Hos Filterhuset får du

Relevant erhvervserfaring på CV og udvikling

office-employee

Mulighed for at præge samt planlægge eget arbejde

task-list-edit

Søde kollegaer og sjove sociale arrangementer

family-home

Hvem er vi

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilters webshop med online salg til private og vi er specialister i luftfiltrering. Vi har vores egen fabrik i Farum, hvor vi udvikler, tester og producerer filtre. Vi ønsker at gøre en reel forskel for vores kunder og skabe mere bevidsthed omkring indeklimaet og hvordan et kvalitets filter kan have stor betydning for kunderne og deres familier.

Men vi er langt mere end bare end filterfabrik - Vi har høje ambitioner om at være de bedste, vi sætter høje mål og vi når dem. Vores hus består af kontor og lager, med flere teams i hver. Du vil altså blive en del af et miljø, hvor dine hverdage ikke er ens og hvor dine kollegaer kommer med forskellige baggrunde og har forskellige arbejdsopgaver. Hos Filterhuset er vi glade for vores blandede medarbejdere, der giver et unik miljø og sammenhold.

Hos Filterhuset er vi et blandet team, hvor alle bidrager til den gode stemning og tone. Vi sætter pris på det sociale, hvorfor vi også hyppigt holder arrangementer uden for arbejdet og vores træningscenter bliver også flittigt brugt efter arbejde af medarbejdere fra alle teams. Vi har desuden en årlig rejse, hvor teamwork og samarbejde er i højsædet – skal du med på næste tur?

Du kan læse mere om os her

Vil du være en del af teamet? 

Hos Filterhuset er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du vil være en del af vores team. Vi rekrutterer primært via Jobindex.dk, men du vil altid finde link aktuelle jobopslag her.

Vi tilbyder også praktik- og elevpladser. Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@filterhuset.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du være en del af teamet? 

Hos Danfilter & Filterhuset er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du vil være en del af vores team. Vi ansætter også elever og praktikanter.

Vi rekrutterer primært via Jobindex.dk, men er du interesseret, er du altid velkommen til at kontakte CEO, Henrik Friis, på hf@danfilter.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Arbejde på kontor

keyboard_arrow_up