Om os

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilters webshop der tilbyder online salg til private. Vi er specialister indenfor luftfiltrering og arbejder løbende på at udvikle filtre der kan forbedre din luftkvalitet i hjemmet.

Vi arbejder dagligt for at sikre dig og din familie et trygt og rent indeklima – det er vores aller vigtigste prioritet -   derfor udvikler samt producerer vi vores filtre i højeste kvalitet og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). Det er din garanti for et 100% dansk udviklet og produceret filter.

I samarbejde med anlægsproducenterne udvikler vi fremtidens filtre, hvilket betyder at du altid får et kvalitets filter fra Filterhuset. Hos Filterhuset kan du finde filtre til alle boligventilationsanlæg, herunder bl.a. Nilan, Danfoss, Genvex, Dantherm og Exhausto. Du bestiller eller genbestiller  blot dit ønskede filter til dit ventilationsanlæg online – let og nemt.

Testcenter


Vi samarbejder med Teknologisk Institut, som tester og dokumenterer vores filtre. I samarbejde med anlægsproducenterne udvikler vi fremtidens filtre. Det betyder at du altid får et kvalitets filter med den helt rette tilpasning fra Filterhuset.
Vi har samtidig også fået vores eget testcenter hos Filterhuset, så vi løbende kan teste vores filtre, og dermed fortsat sikre den gode kvalitet på filtreringen. Vores eget testcenter, giver os også muligheden for at kunne videreudvikle i egne lokaler.

Egen produktion


På vores 1600 m2 lager, har vi alle standard filtertyper klar til omgående levering. Det vi ikke har på lager, laver vi hurtigt til din ordre. Det er bare en af fordelene ved at have egen produktion og udviklingsafdeling under samme tag.
Vi producerer ikke bare vores filtre – vi går faktisk også op i hvordan luftkvaliteten er i de danske hjem. Vores vision er nemlig at levere dansk producerede kvalitetsfiltre til gode priser, så vi kan sikre et sundt og rent indeklima i de danske boliger. Vi er konstant i gang med at videreudvikle på vores produkter, og finde på produktionsmetoder der er mere skånsomme for miljøet.  

Vi ønsker at informere og dele vores viden omkring filtrering, og vi deler derfor løbende indhold på vores vidensblog, Facebook og Instagram., som skal give dig en bedre forståelse for vores projekter og et sted vi kan videns dele med vores kunder.
Det er også en god idé at være på Filterhusets nyhedsmail, så du hele tiden er videns opdateret, samt får muligheden for at få information omkring de kampagner vi kører på Filterhuset.

Har du brug for hjælp til at finde dit filter?


Du er altid velkommen til uforpligtende filtersnak med vores dygtige fagfolk. Vi står altid klar til at rådgive dig til det rette filtervalg. Så er du i tvivl om hvilken filterløsning du skal vælge til dit behov, eller har andre spørgsmål kan du altid kontakte Filterhusets kundeservice.