OM FILTERHUSET

Vi er specialister i luftfiltrering

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilter's webshop med online salg til private. Danfilter har over 40 års erfaring med egen produktion af luftfiltre.

Vores filtre er af højeste kvalitet og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). Det er din garanti for dansk produceret kvalitet og et sundt indeklima.

Vores historie

Danfilter har over 40 års erfaring  med luftfiltrering inden for industri og bolig. Vi er specialister i produktion af kvalitets filtre og vores produkter leveres til det meste af ventilationsbranchen i Danmark.

Vi udvikler og producerer filtre til alle typer ventilationsanlæg, herunder naturligvis også boligventilation.

Hvordan får du et sundt indeklima?

Et godt indeklima er vigtigt for din og din families sundhed. Derfor anbefaler vi, at du skifter filter i dit ventilationsanlæg regelmæssigt. Med et filter fra Filterhuset får du et kvalitets filter, der er 100% dansk udviklet og produceret.
I samarbejde med anlægsproducenterne udvikler vi fremtidens filtre, det betyder, at du altid får et kvalitets filter fra Filterhuset. Et filter af høj kvalitet giver den optimale performance i dit ventilationsanlæg, og sikre dig et sundt indeklima i dit hjem.  

Du kan læse mere om, hvordan du får et sundt indeklima her.

Dit nye filter kan du bestille online – levering fra dag til dag

På Filterhusets webshop har vi samlet et omfattende sortiment af filtre til privat boligventilation. Hos Filterhuset kan du finde filtre til alle boligventilations-anlæg, herunder bla. Nilan, Danfoss, Genvex, Dantherm, Exhausto.

På vores 1600 m2 lager, har vi alle standard filtertyper klar til omgående levering. Det vi ikke har på lager, laver vi hurtigt til din ordre. Det er fordelen ved at have egen produktion og udviklingsafdeling.  

Har du brug for hjælp til at finde dit filter?

Du er altid velkommen til en uforpligtende filtersnak med vores dygtige fagfolk. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få et sundt indeklima i dit hjem også.

Er du erhvervskunde?

Danfilter's hjemmeside kan du handle excl. moms, samt blive oprettet som forhandler af vores fulde filtersortiment, herunder industrifiltre.


Anmeld os på Trustpilot

Vi er stolte af vores arbejde, og giver altid vores kunder en god og professionel service.
På Trustpilot, opfordres alle vores kunder til at anmelde deres oplevelse ved at handle med os.
ALLE anmeldelser kan ses uredigeret online på Trustpilot.  

Vi kan med stolthed sige, at vores kunder elsker os og vi elsker dem . Vores mange tilfredse kunder viser at det mærkes når du handler hos Filterhuset.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

10% RABAT v. køb for kr. 800,-
JANUAR TILBUD: Gratis GLS fragt

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk

Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum