Nytfilter bliver til Filterhuset

Vi må desværre meddele, at webshoppen Nytfilter.dk lukker ned permanent – men Filterhuset byder jer velkomne med åbne arme!

Når du handler hos Filterhuset, kommer du til at opleve samme gode kvalitet, som de filtre du købte hos Nytfilter. Det er nemlig Danfilter som Filterhuset er en del af, som producerer og leverer filtre til både Nytfilter og Filterhuset.
Vores filtre er udviklet og produceret i Farum af et filtermateriale i høj kvalitet. Du kan derfor trygt genbestille de samme filtre hos Filterhuset.

Hos Filterhuset vil vi gerne mere end blot at levere filtre til vores kunder. Vi ønsker at dele ud af vores brede viden omkring indeklima, ventilation og filtre. Derfor er vores webshop fyldt med information, guides, spørgsmål og svar samt mere. 

Vi glæder os til at sende dig filtre til dit næste filterskift.

Lær os at kende

Filterhuset er en af Danmarks førende leverandører af filtre til boligventilation. Filterhuset er Danfilters webshop, der tilbyder online salg til private. Vi er specialister indenfor luftfiltrering og arbejder løbende på at udvikle filtre, der kan forbedre din luftkvalitet i hjemmet.

Vi arbejder dagligt for at sikre dig og din familie et trygt og rent indeklima – det er vores aller vigtigste prioritet – derfor udvikler og producerer vi vores filtre i højeste kvalitet og i henhold til gældende EU standard (EN779:2012). Det er din garanti for, at du altid får et 100% dansk udviklet og produceret kvalitetsfilter.

I samarbejde med anlægsproducenterne udvikler vi fremtidens filtre. Det betyder at du altid får et kvalitetsfilter fra Filterhuset. Hos Filterhuset kan du finde filtre til alle boligventilationsanlæg, herunder bl.a. Nilan, Danfoss, Genvex, Dantherm og Exhausto. Du bestiller eller genbestiller blot dit ønskede filter til dit ventilationsanlæg online – let og nemt.

Vil du vide mere om Filterhuset? Så læs mere her

Vejen til det rette filter

Følg denne guide for at finde dit filter. 

1. ANLÆG
For at finde det rigtige filter til dit anlæg, skal du starte med at finde frem til hvilken anlægsproducent, du har. Dette kan altid ses på dit anlæg i form af et logo eller lignende.  

buildings-1

2. ANLÆGSMODEL
Herefter skal du finde ud af hvilken model dit anlæg er. Denne information er oplyst på anlægget og kan for eksempel være i form af et informationsklistermærke.

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE
Til sidst skal du beslutte dig for, hvilket filter du kunne tænke dig til dit anlæg. Læs om hvilket filter, der passer bedst til dig, og hvad forskellen på de forskellige filtre er her.

single-neutral-actions-question

Vejen til det rette filter

Følg denne guide for at finde dit filter. 

1. ANLÆG

buildings-1

2. ANLÆGSMODEL

paragraph-two-column

3. FILTERTYPE

single-neutral-actions-question


Kontakt os 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakt vores Kundeservice her

Salg og logistik

Nicolai Harbo Schultz

Teknisk Service & Rådgivning

smartphone+45 6913 2266

mailE-mail

Nicolai Harbo Schultz

Salg og logistik

Carsten W. Jensen

Indkøb & Administration

smartphone+45 6913 2266

mailE-mail

Carsten W. Jensen

keyboard_arrow_up