Nilan VPL15EC standard filter

Varenummer: 102326

Støv

Passer til: Nilan VPL 15 EC 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping1 dags levering

138,00 DKK

Specifikationer

Bredde225
Højde360
Dybde48
Filter klasseG4 - ISO 16890 EMP10 >75%
Filter typeZ-LINE
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standardfilter til dit Nilan VPL 15 EC ventilationsanlæg. VPL 15 anlægget er som udgangspunkt født med et filtersæt beståenden af et F7 pollenfilter og et F5 (M5) filter. Du kan finde dit pollenfiltersæt her. Du kan med fordel vælge dette M5 filter hvis du ønsker en lavere filtreringsklasse og herved reducere udgiften til filterskift. Det er med til at optage almindelige støvpartikler, som kan være skadelige for vores omgivelser.

Filterets unikke opbygning af filtermediet og ramme sikre dig et tæt anlægsflade på siderne i dit anlæg. Du får med Filterhuset et dansk produceret filter i bedste kvalitet. Alle vores filtre er designet med en reduceringsevne, så du får et mindst muligt energiforbrug under filterets levetid. Du kan hos Filterhuset forvente et tæt samarbejde med Nilan A/S, så vores standarder og forskrifter lever op til Nilans forudsætninger.

Vi anbefaler, at du udskifter dit filter en gang hver tredje måned, for at opnå den bedste kvalitet og evne af dit filter. Hvis filteret ikke bliver skiftet ud, opnår du en forværring og mindre optagelse af partikler, da der kan sætte sig skidt og snavs.

Passer også til dit anlæg

Nilan VPL15EC standard filter

Varenummer: 102326

138,00 DKK


keyboard_arrow_up