Nilan VP18

Filterhuset har et komplet udvalg af filtre til Nilan anlæg. På denne side finder du vores filtre til anlæg i modellen Nilan VP 18. Alle vores filtre er produceret i Danmark og efterlever producentens standarder og forskrifter. Køber du et Nilan VP18 filter hos os, er du desuden sikret, at det overholder EU-filtreringsstandarden EN779:2012.

Filterskift i Nilan VP 18

De forskellige producenter af ventilationsanlæg har forskellige anbefalinger for filterskift, og det er vigtigt at overholde anbefalingerne for at sikre en optimal filtrering af luften. Nilan anbefaler, at du efterser filtrene på dit anlæg hver 3. måned og udskifter dem 1-2 gange årligt.

Afhængigt af dit indeklima og det område, du bor i, kan du have behov for filterskift hyppigere elle sjældnere. Du bør skifte dit filter i stedet for at at rense det med vand eller støvsuger, da det blot vil ødelægge filtreringsevnen. Derved sikrer du en fortsat effektiv filtrering og et sundt og rent indeklima.

Hvilket Nilan VP 18 filter skal jeg vælge?

Der findes to typer af filtre til Nilan VP 18. Om du skal vælge Compact- eller Ver. 2-modellen afhænger af anlæggets alder. Er du i tvivl, kan du enten måle de gamle filtre eller kontakte vores kundeservice for vejledning.

Et almindelig filtersæt består af G4 filtre, der er grovfiltreringsfiltre. Det betyder, at de filtrerer større partikler som synligt husstøv. Allergikere vil have gavn af et pollenfilter på friskluftssiden. Er boligen placeret i et område udsat for megen trafik eller røg, bør du købe et kulfilter.

Kompakt varmegenvinding

Med et Nilan VP 18 får du et højeffektivt anlæg, der både filtrerer luften, opvarmer boligen og producerer varmt brugsvand. Fugt, lugt og støv suges ud, og energien benyttes delvist til at opvarme den friske, filtrerede luft, inden den blæses ind i boligen, og delvist til at opvarme brugsvand. Du opnår dermed et sundt indeklima og opvarmning af vand, samtidig med at du sparer på varmeregningen.

Nilan VP 18 er ét af de mest kompakte varmegenvindingsanlæg og egner sig derved til de fleste boliger. Det fylder ikke mere end et almindeligt højskab. Læs mere om anlægget på Nilans hjemmeside.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum