Pollen/Kulfilter Nilan VP 18 Ver. 2

Varenummer: 1024584

StøvPollenLugt

Passer til: Nilan VP 18 Ver. 2 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

444,38 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)260
Højde (mm)300
Dybde (mm)25
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kombineret pollen/kulfilter til Nilan VP18 Ver. 2 anlæg. Ventilationsanlæg kan desværre have uhensigtsmæssige gener, når luft og lugt bliver suget ind udefra. Kan du f.eks. lugte hvad naboen skal have til middag, eller får du røg fra naboens brændeovn eller grill direkte ind i dit hjem via dit ventilationsanlæg? Så ved du hvad vi taler om.

Hos Filterhuset har vi udviklet et aktiv kulfilter til netop dit anlæg - Et kulfilter er en let og billig måde at slippe af med lugtgener, samt holde sit hjem fra for skadelige partikler. Dette kombinationsfilter passer direkte ind i dit anlæg og erstatter dit filter på indsugningssiden. Et almindeligt kulfilter har ingen partikelfiltrering, derfor har vi kombineret pollen- og kulfilteret. Dette filter anvendes, hvis du ønsker at have en ekstra høj filtreringsgrad, så du får et indeklima fri for partikler og også pollen, der kan være til gene i sommermånederne.

Kulfilters levetid er med forbehold for individuelle forhold såsom koncentration af forurening, vejrforhold og luftmængde i dit anlæg. Som udgangspunkt anbefaler vi dog, at du skifter dit kombinationsfilter hver sjette måned, for at få den optimale effekt på dit filter. Vi gør opmærksom på at et kulfilter vil fravige fra det standard grovfilter dit anlæg er indreguleret efter. Der vil derfor kunne forekomme mindre ændringer i luftstrømmen og modstanden i filtret. Som alternativ til dette filter findes også vores Carbon B kulmåtter. Disse har en meget begrænset mængde kul, og vil ikke kunne anbefales ved behov for effektiv filtrering. Filterhuset står altid til rådighed for råd og vejledning i forbindelse med valg af rette kulfilter, kontakt os her.

Passer også til dit anlæg

Pollen/Kulfilter Nilan VP 18 Ver. 2

Varenummer: 1024584

444,38 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu