Nilan VP18 Compact SafeAir

Varenummer: 1026440

StøvPollenMikropartikler

Passer til: Nilan VP 18 Compact 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

350,00 DKK315,00 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)180
Højde (mm)525
Dybde (mm)25
Filter klasseF9 - ISO 16890 EPM 1 >75%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

SafeAir filter til dit Nilan Comfort 302 Top ventilationsanlæg. SafeAir er markedets fineste filter, som filtrerer flere skadelige partikler fra end pollen filteret, som førhen har været det fineste filter på markedet. Med et SafeAir filter i anlægget er du sikret et sundere og renere indeklima, som er godt for helbredet og den generelle sundhed.

Vi anbefaler især, at montere dette filter, hvis du bor i nærheden af forureningskilder såsom en trafikeret vej og industriel forurening fra f.eks. krydstogtskibe. SafeAir filtret fjerner effektivt fin partikler fra forureningskilder som brændeovne, trafik, udstødningsgasser og industriel forurening. SafeAir filteret er i filtrerings klasse F9. Med et SafeAir filter kan du fjerne 63% af de skadelige partikler fra udefrakommende forureningskilder. 

Til sammenligning vil et standard grovfilter kun fjerne ca. 10% af de skadelige partikler. SafeAir filteret monteret i indsugningssiden af dit ventilationsanlæg, da det er her at luften udefra bliver filtreret inden den kommer ind i din bolig. I udsugningen monteres et standard filter, som skal holde anlægget fri for støv og snavs. Vi hos Filterhuset anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at ingen af filtrene trænger til at blive udskiftet. Et standardfilter bør udskiftes hver tredje måned. SafeAir filteret bør udskiftes omkring 1-2 gange årligt, for at opnå den bedste filtrering af dit indeklima.

Passer også til dit anlæg

Nilan VP18 Compact SafeAir

Varenummer: 1026440

350,00 DKK315,00 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu