Nilan VP18 Compact Pollen med Kulfilter

Varenummer: 1026436

StøvPollenLugt

Passer til: Nilan VP 18 Compact 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

499,00 DKK493,88 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)180
Højde (mm)525
Dybde (mm)25
Filter klasseF7 - ISO 16890 EPM 1 >50%
Filter typeKULFILTER
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid6 MONTHS

Beskrivelse

Kombineret F7/kulfilter til dit Nilan VP18 Compact ventilationsanlæg. Filteret er i dimensionerne: 180x525x25 mm. Hvis du oplever lugtgener i din bolig pga. fx. naboens brændeovn, industri eller andre udefrakommende lugtgener, så bør du benytte et kulfilter i dit ventilationsanlæg. Det aktive kul i filtret fjerner lugtgener som netop disse.

Et kulfilter i sig selv har ingen filtrering, det er derfor altid nødvendigt at benytte en form for partikelfilter i kombination med kulfilter. Derfor har vi kombineret F7 pollenfilterets fine filtrering, der sikrer dig et sundt og rent indeklima for din familie, men aktivt kul. Pollenfilteret fjerner de skadelige partikler fra dit indeklima, såsom pollen. På den måde får du et indeklima frit for på partikler og lugtgener.

Pollen/kulfilteret monteres altid i indsugningssiden af anlægget, hvor et standardfilter altid skal monteres i udsugningen. Standardfilteret købes separat. G4 standardfilteret monteres for at holde dit anlæg fri for støv og snavs, og dermed give dit anlæg en længere levetid på dit ventilationsanlæg. Det aktive kul i filteret aftager med tiden, derfor kan det være svært at afgøre en levetid på et filter med aktivt kul i. Vi anbefaler at du efterser dine filtre én gang hver tredje måned, for at sikre at filtrene filtrerer korrekt og effektivt. Dit standardfilter bør skiftes hver tredje måned, hvor et filter som dette kombinerede filter, bør skiftes omkring hver 6. måned.

Passer også til dit anlæg

Nilan VP18 Compact Pollen med Kulfilter

Varenummer: 1026436

499,00 DKK493,88 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu