Nilan VGU 250 filtre

Herunder finder du filter til Nilan VGU 250 ventilationsanlæg, vi sælger dansk producerede kvalitets filtre i henhold til Nilans specifikationer. Hos Filterhuset.dk anbefaler, at du efterser dit filter hver 3 til 6 måned og skifter efter behov.

Hvilke filtre er der til dette anlæg ?


Hos Filterhuset har vi en standard grovfilter måtte, skåret på mål der passer direkte i filterrammen til dit Nilan VGU 250 ventilationsanlæg. Ud over standard grovfilteret kan vi tilbyde en kulfiltermåtte til montering sammen med filteret, kulfilteret fjerner uønsket lugt, fra den luft der bliver blæst ind i din bolig.

Hvad er en standard filtermåtte?


Et G4 filter fjerner effektivt større partikler, som ellers vil sætte sig på anlæggets krydsveksler og medføre en dårligere energi og udnyttelse af den udgående luft.

Hos os kan du købe en kvalitets filtermåtte med et højt antal fibre pr. kvm. hvilket gør, at dit filter vil kunne fange og fastholde mange flere partikler end en tyndere grovfiltre måtter. Vores standard filtermåtte er i filtreringsklassen G4, og er selvfølgelig testet og godkendt efter EU standarden.

Hvad er et kulfilter?


Kulfilteret er lavet af et materiale der er blevet behandlet på en måde, så hvis du kikker på det gennem et mikroskop, vil du kunne se en overflade der er porøs/hullet, hvilket betyder at et lille stykke kulfilter har en kæmpe stor overflade, så stor at diverse gasser bliver opfanget inde i materialet, og det er disse gasser du kan lugte i hjemmet.

Vi har hørt fra mange kunder, at de er generet af lugte fra naboer. Det omhandler bl.a. lugte fra grill, bålpladser, brændeovne, cigaretter og andet, og det er forståeligt ikke rart at få blæst disse lugte og partikler ind i hjemmet. Kulfilteret kan i dette tilfælde afhjælpe dig disse gener og efterlade hjemmet med et frisk indeklima.

Kulfilteret fjerner ikke partikler fra den indgående luft, og skal derfor bruges sammen med et standard grovfilter.

Har du flere spørgsmål VGU 250 filter?


Hos Filterhuset er vi altid glade for at hjælpe - så hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at kontakte os, vi sidder klar ved telefonen alle hverdage og svarer på mails inden for 1 arbejdsdag. Du finder vores kundeservice her.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum