Nilan Filterboks Standard filter

Varenummer: 102074

Støv

Passer til: Nilan Pollenfilterboks 

check

  • brightness_1På lager
  • local_shipping14-21 dages levering

244,13 DKK

-+

Specifikationer

Bredde (mm)287
Højde (mm)592
Dybde (mm)48
Filter klasseM5 - ISO EPM 2,5 >40%
Filter typeVEX MINI-PLEAT
Ramme materialePLAST
Anbefalet levetid3 MONTHS

Beskrivelse

Standard grovfilter til Nilan filterboks. Dette filter er i filterklassen M5 og er derfor et grovfilter - ligesom vores G4 filter, men i en finere klasse. Filtret er lavet af syntetisk polyester og er til dig, der ønsker at fjerne de lidt større partikler fra dit anlæg og hjem. Hvis du eller en i hjemmet skulle lide af pollenallergi, kan vi anbefale et pollenfilter. Pollenfilteret er filtreringsklasse F7 og har derfor en endnu finere filtreringsgrad, som fjerner skadelige finpartikler og dermed sikrer dig og din familie et sundt og rent indeklima.

Dette filter kan især anbefales i sommermånederne, hvor der er det største antal pollen at finde i luften, derefter kan man udskifte det med M5 filtreret, hvis man ønsker en billigere filterløsning. Hvis du også skulle opleve lugtgener i dit hjem fra udefrakommende gener, kan vi anbefaler vores kombinerede pollen/kul filter, som har samme fine filtreringsgrad som pollenfilteret alene, men som med det aktive kul i filtret, fjerner lugtgener i din bolig.

Dette kan forekomme hvis du bor i nærheden af brændeovne, industrikvartere eller trafikkeret vej. Vi anbefaler at du efterser dine filtre en gang hver tredje måned, for at sikrer dig og din familie de bedste forudsætninger for et sundt og rent indeklima.

Passer også til dit anlæg

Nilan Filterboks Standard filter

Varenummer: 102074

244,13 DKK

-+

keyboard_arrow_up
menu