Nilan COMFORT CT300

Se vores billige filtre til Nilan Comfort CT300 anlæg her på siden. Alle vores filtre er produceret af danske Danfilter og efterlever altid Nilans forskrifter og standarder. Filtrene overholder naturligvis også EU-standarden for filtrering, EN779:2012.

Hos Filterhuset finder du gode og prisvenlige filtrer, og vi tilbyder dag-til-dag-levering, så du kan udskifte dine filtre, så snart du har behov for det. Læs Nilans beskrivelse af CT300.

Hvilket filter skal jeg vælge?

Nilan CT300 er et af Nilans mest populære væghængte anlæg. Du finder typisk et CT300 anlæg i dit teknikrum, bryggers eller køkkenskab (og ikke på loftet). CT300 anlægget er ved levering fra Nilan, udstyret med to Danfilter G4 panelfiltre. Ønsker du en finere filtrering af mikropartikler, anbefaler vi et F7 pollenfilter på Friskluftsiden.

Her på siden ser du de filtre, der passer til et Nilan Comfort CT300 anlæg. Et standardfilter består af et sæt G4 filtre, der filtrerer synligt støv, herunder almindeligt støv i form af fnuller og hår. Ønsker du at undgå, at den luft, der blæses ind i hjemmet, indeholder pollen, kan du med fordel vælge et pollenfilter på indblæsningssiden. Kulfiltre er effektive til filtrering af bilos og røg fra eksempelvis brændeovne.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om, hvilket filter du bør vælge.

Nilan Comfort CT300 filterskift

Du bør efterse dit filter med jævne mellemrum for at sikre dig, at filtret er rent og intakt. Nilan anbefaler som udgangspunkt, at du efterser dine filtre hver 3. måned og udskifter dem 1-2 gange årligt. Vind, vejr og placering har indvirkning på filtrenes levetid. Filtre tåler ikke rengøring med vand eller støvsugning, det ødelægger filtreringsevnen.

Både påvirkninger i og udenfor hjemmet har betydning for, hvor ofte dit Nilan Comfort CT300 filter skal skiftes. Husdyr, bilos og røg forkorter levetiden på ventilationsfiltre.

Genbestil dit filter nemt og hurtigt

Op til fire gange om året vil du have behov for at udskifte filter på dit CT300 anlæg afhængigt af, hvor din bolig er placeret. Glemmer du at udskifte filtret, kan det have en forringende betydning for indeklimaet. Hos Filterhuset kan du nemt, hurtig og billigt genbestille gamle ordrer.
Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum