Nilan Compact P

Filterhuset har et komplet udvalg af filtre til Nilan Compact P anlæg. Alle vores filtre er produceret af danske Danfilter i samarbejde med Nilan. Filtrene lever derved op til Nilans standarder og forskrifter. Ydermere overholder alle filtre EN779:2012 – EU-standarden for filtrering. Vi leverer fra dag-til-dag, så du har mulighed for at udskifte dit filter, så snart behovet opstår. Læs Nilans beskrivelse af Compact P.

Hvilket Compact P filter skal jeg vælge?

På denne side finder du de filtre, der passer til Nilan Compact P anlæg. Hvilket filter, du bør vælge, afhænger af dine præferencer og de omgivelser, filtret er placeret i. Mange vil kunne nøjes med et standard G4 filter, der filtrerer synligt snavs. Er du allergisk over for pollen – eller er der allergikere i husstanden – bør du overveje et pollenfilter for at sikre et pollenfrit indeklima. Pollenfiltreret filtrerer flere mikropartikler fra end et standard filter, herved får du et renere og sundere indeklima. Filtreret kan bruges i alle hjem.

Store befærdede veje og brændeovne kan medvirke øgede mængder af partikler fra eksempelvis bilos, asfalt og røg, og i de tilfælde bør du købe et kulfilter.

Guide til filterskift

Nilan anbefaler, at du efterser filtrene i dit anlæg hver 3. måned. Det skyldes, at der kan sætte sig skidt og snavs i filtret, som forringer filtreringen, eller at filtret ligefrem kan være ødelagt. Du skal dog ikke rense dit filter med vand, det vil gøre at dit filter ikke længere har den ønskede filterklasse.

Nilan Compact P filtre bør skiftes 1-2 gange årligt afhængigt af omgivelserne. Befærdede veje, stor disponering for pollen eller mange brændeovne i området kan være medvirkende til, at der er behov for hyppigere udskiftning af filtrene.

Få et sundt indeklima med Nilan Compact P

Med et Nilan Compact P anlæg får du en kombiløsning, der både sikrer ventilation, varme og varmt brugsvand. Anlægget fjerner støv, lugt og fugt, hvilket lader dig tilbage med et behageligt og sundt indeklima. Nilan Compact P er højeffektivt og har på den baggrund fået den anerkendte Passivhus-certificering som ét af få anlæg i verden. Certificeringen betyder, at anlægget er forhåndsgodkendt til montering i passivhuse.

Om Filterhuset

Filterhusets er Danmarks førende specialist i Boligventilation. Vores filtre er som minimum altid af samme kvalitet som anlægsproducenternes original filter. Alle filtre overholder EU standard EN779:2012.

Filterhuset er din garanti for professionel Dansk kvalitet og service.
Vi producere filtre til alle mærker og modeller.

KUNDESERVICE

Åbningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.
Fredag kl. 8-14.

Fri fragt v. køb for kr. 300,-

KONTAKT

+45 6913 2266
info@filterhuset.dk


Filterhuset.dk   /   Farum Gydevej 75   /   3520 Farum