Nilan Comfort Eco Standard filter

Fra DKK 30,00
Pris pr. stk. v/1 stk.DKK 39,00
Pris pr. stk. v/8 stk.DKK 37,00
Pris pr. stk. v/16 stk.DKK 35,00
Pris pr. stk. v/24 stk.DKK 30,00
På lager
Varenummer:101724
Planfilter til Nilan Comfort 300 Eco anlæg.
Du kan her se en video, hvor vi viser dig hvordan du laver et filterskift:


Filtermåtten er skåret på mål så den passer direkte i netop dit ventilationsanlæg. Bestil til flere filterskift og spar op til 33% med vores mængderabat.

Husk! Du vil altid skulle anvende to stk. filtermåtter til et filterskift. Du kan genanvende filterrammen, men skulle du få brug for en ny, kan du købe den
her.  

Filtermåtten er opbygget så fiberstrukturen er åben på den blå side og bliver tættere på den hvide side. Luftstrømmen skal gå igennem filtret så du har indgang fra den blå side og udgang på den hvide side. På dine gl. filtre, kan du let se hvordan luft strømmen går gennem filtret da støvet altid findes på ind-siden (blå) af filtret.

Filtrets unikke struktur sikrer dig en optimal filtrering samt en større støv akkumulering i filtret, med mindst muligt modstand i luftstrømmen. Det giver dit filter en længere levetid samt reducere strømforbruget til drift af anlægget.
Er du den prisbevidste type, kan du her.   på siden også kan købe dette filtermedie i stykker af 1-2 m2 og selv klippe det til i størrelsen.